Lumea Deneyimi Devam Ederken...


Philips Lumea #benimzamanim kapsamında ikinci deneyimimi vakit geçirmeden paylaşmak istedim. İlk defa 15 gün önce tüm bölgelerde kullandığım Lumea yı iki hafta sonra dün tekrar kullandım. Bu defa ayarını 5 e getirdim ve hep o şekilde kullandım. Kesinlikle acı yok. Bunu tekrar paylaşayım. İlk uygulama sonrası olan kaşınma bu sefer olmadı. Kızarma da yok. Yani hiçbir uygulama yapılmamış gibi cildim. Kardeşim ve annemde de denedim onlarda hiçbir acı hissetmedi, iz ve kaşıntı olmadı ve kullanım kolaylığına şaşırdılar.

İlk uygulamamın üstünden iki hafta geçmesine karşın kol ve vücutta çıkması gerekenin yüzde otuzu kadar tüy çıktı. Hatta epey arandım tek tük birkaç bişey buldum o kadar. Ancak normalde de bende geç çıkıyor onu da belirteyim. Yüz bölgesinde ise herhangi bir fark olmadı. Dökülmeyi tam farkedemedim yüz bölgesinde. Bu uygulama sonrası daha dikkatli gözleyeceğim yüz bölgesini.

Kullanım için yüzse küçük vücutsa büyük başlığı takıp uygulama yapılacak yere aleti yerleştiriyorsunuz. Fotoğrafta olduğu gibi başlık uygun şekilde yerleşip hazır olunca yeşil ışık yanıyor ve ready (hazır) yazıyor. Atışı yapmak için alinizin altındaki tuşa basıyorsunuz o kadar. Bu sırada kullandığınız bölgenin hassasiyetine göre hafif bir ısınma hissediyorsunuz. Ten renginiz, tüy yapınız ve kullandığınız bölgenin hassasiyetine göre Lumea nın üstündeki beş farklı ayardan birini seçiyorsunuz. Kullanım kitapçığı zaten detaylı anlatıyor. Hepi topu bu zaten. İlk atıştan sonra tıkır tıkır bitiyor. 


Lumeayı iki ay düzenli kullanıp en son ne oldu bitti paylaşacağım. Aralarda ise kullandıkça farklı birşey var mı, azalma oluyor mu, çıkanlar nasıl çıktı onları da paylaşacağım. Yani an itibariyle hem fikir olduğum şey; şu ana kadar kullanmış/uygulamış olduğum en ama en kolay, acısız ve zahmetsiz epilasyon yöntem olduğu. Başlayıp bitmesi o kadar kısa sürüyor ki sanki bir şeyi yarım yapmışsınız da ondan bu kadar çabuk bitmiş gibi geliyor :) Kullanıma şimdiden on puanı veriyorum. Bir de olumlu sonuçlar verirseeee, tadından yenmez :) 

Ve gelelim son habere, Tavsiye Kanalı #benimzamanim adı altında harika bir yarışma başlatıyor. Detaylar Tavsiye Kanalı Blog da :) Herkese bol şans diliyorum...




4 yorum:

  1. Merak ediyorum sonuclarini bende almayı düşünüyorum bunu ayrıca fiyatı ne kadar bunun?

    YanıtlaSil
  2. ne güzel incelemelerini merakla takip ediyorum..

    YanıtlaSil
  3. Ebru Hanım Merhaba bu ürünü kullanma deneyiminizi takipteyim bende almak istedim 17 yaşındaki kızım için fakat çevremde kullanan olmadığı için emin olamadım bir çok kişi epilasyon merkezlerinde yaptırmış yani sizin deneyiminiz ve tavsiyeniz benim için çok önemli
    selamlar,

    YanıtlaSil
  4. Ben de ilk uygulamadan iki hafta sonra biraz daha tüylerin geç çıktığını fark ettim, ama belirgin bir fark görmedim. Bakalım, iki hafta sonra neler olacak :) sevgiler!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.