Makyaj Denemeleri

Makyajı ve iyi makyaj yapanları severim. Ancak kendimle ilgili olarak tecrübelerime dayanarak söylüyorum; ne kadar çok detaya girersem o kadar olumsuz sonuç elde ediyorum. Bundan dolayı gelin makyajımda bile abartmamaya gayret ettim. Her gün full face makyaj yapan biri değilim. Ancak son zamanlarda elime ulaşan ürünleri deneme isteğiyle makyaj konusuna daha bir ilgiyle eğilir oldum. Doğru makyajın ne kadar önemli olduğunun farkındayım. İşte şimdi sizinle elimdeki ürünleri ve yaptığım sarı farlı makyajımı paylaşıyorum. Önce kullanacağım malzemeleri ayırdım.


İlk olarak Avene in 30 SPF li BB kremini sürdüm. Tonu bana azıcık koyu gibi ama çok güzel bir ürün, çok doğal duruyor, fondöteni asla kullanmayacağım sıcak günlerde bu bb krem ideal. Far olarak Organica nın altın renkli organik farını kullandım. Pırıltılı farları çok sevmiyorum ama bu sefer değişiklik olsun dedim. Yalnız bu farın yapısı çok tozlu, çok sevdim diyemem. Sürerken çok zorlandım. Rimel olarak Maybeline smoky eyes kullandım. 


Allık olarak Lavera Sun Kiss bronzer, Cecile göz altı kapatıcı ve göz içine Cecile beyaz göz kalemi kullandım. Eyeline için çok sevdiğim duruşuna bayıldığım, mat ve simsiyah Maybeline matte eyeliner ı tercih ettim.


Sonuç ise aşağıdaki gibi. 



Makyaj blogu arkadaşlarım daha iyi bilir tabi, ama bana fena görünmedi, varsa tavsiyelerinizi bekliyorum, denemelere devam diyorum :)





16 yorum:

  1. laveranın ürünlerini çok seviyorum. Makyajında harika olmuş muhteşem görünüyorsun tatlım:)

    YanıtlaSil
  2. Canımsın harika olmuş ben çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  3. Bu konuya el atman iyi olmuş cnm, en azından güvenilir birinden deneyimlerini dinleyeceğim :) güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş. Güzel bir yüze sahip olduğun için sana hafif makyaj da yakışır. Her halükarda süper.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgüncüm sağol canım benim, less is more diye boşuna dememişler...

      Sil
    2. Vay güzelmiş...

      Sil
  5. Makyaja ihtiyacı olmayınca insanın tabii :) Gayet hoş olmuş, yalnızca, Avene'in rengi bir tık koyu gibi, haklısın o konuda :) Sevgiler Ebru'cum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de tonu çok pembe benim cilt tonum da öyle o yüzden bana çok uymadı. Belki bronzlaşınca bilemiyorum..

      Sil
    2. Bir de bu güzel iltifata çok teşekkür ederim şımarmamak elde değil yahuuu :))

      Sil
  6. Blogları geziyordum, bir uğrayayım dedim. Benim makyajım göz kaleminden ibaret. Çünkü dediğin gibi detaya inince hoş olmayabiliyor. Bir de çok çeşitli makyaj ile buna bağımlı olma ihtimali var sanki. Az makyaj çok doğallık. Bana da beklerim canım ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet katılıyorum, zamanla makyajsız kendini hiç beğenemez hale gelmekte var :)

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.