Mayo Bikini Zamanı Geliyorrrr !..

Nisan ayının ortası gelmiş şunun şurasında denize girmeye ne kalmış, oysa bende bir rahatlık bir rahatlık...Sanki kilo vermeye hiiiiç ihtiyacım yokmuş gibi bir umarsızlık...Tabi bu haller beni bu sene bikinilerden  uzaklaştıracak gibi bir his var içimde hayırlısı :) En iyisi ben ufak ufak mayo modellerine bakayım diyorum ne dersiniz ?.. Aslında bu sene mayolar revaçta. Harika modeller var. Ben bu modelleri buradan beğendim. Nerden hangisini alayım şaşırıyor insan o kadar çok alternatif var artık mayolarda. 
En beğendiklerimden ilki bu siyah beyaz model oldu. Beyaz şeritlerin illüzyonu beli daha ince gösteren bu modelin arka kısmıda bikini görünümünde.


Kırmızı ise hemen hemen hiç tercih etmediğim bir renk olmasına rağmen hem modeli hem duruşu ile bu mayoyu da çok beğendim.


Puantiyeli göğüs kısmını mı altındaki kediciği mi daha çok sevdim bilemedim ama görür görmez şimşekler çaktı gözlerimde :) Çok tatlı ama yaaa...


Madem puantiye dedik ordan devam edelim. Marin renkler klasiktir ve hemen her dönem modası vardır. Her ne kadar mayo baksamda bir tanecik de  bikini araya sıkıştırayım dedim. Lacivert beyazı sevenlere gelsin...


Siyah beyaz bu mayonun şekilli göğüs kısmı çok hoş göründü bana.


Ve son olarak bu mor bikiniyi beğendim. Tabi bunu kendim için istiyorsam namerdim :) sadece çubuk kraker gibi incecik ve de gencecik vücutlarda güzel duracak bu modeli ilham olsun diye ekledim. Biraz marjinal bir model olsa da  gerçekten buna da bayıldım. 34-36 beden teenage lere çok yakışır.


Hepsi ve daha fazlası için buraya alayım sizi. Fiyatlar çok çok uygun. Burda geçen seneden kalma outlet mayoya vereceğiniz parayla iki tane yepyeni mayo ya da bikini rahat alırsınız.  Hadi artık gelsin deniz zamanı...




2 yorum:

  1. Şu mayokni olayını hiç sevmiyorum ama o ilk çizgili siyah-beyaz model nasıl şık durmuş, bayıldım! Gerçi biraz çubuklu yanma riski var ama, tam "akşam üstü altına pareoyu çekip drink alma" modeliymiş :))) Öperim!!! (NOT: Aynı umursamazlık bende de var, artık kısmet diyorum :P)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen umursamamakta haklısın hiç bir fazlalığın yok, darısı başıma :) maşallah diyelim bu arada

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.