ParfumLab

Parfüm kullanmayı çok severim ve orjinal parfüm kullanırım. Alışverişimi de genellikle yurt dışı seyahatlerimde yapıyorum. Aslında fiyat olarak duty free ile burdan almanın hiç farkı kalmadı desek doğru olur ama yine de öyle denk geliyor öyle alıyorum. Doldurma parfüm konusunda da bildiğim ve uzun süre önce denediğim markalar oldu ancak Parfumlab markasını sevgili Elif in etkinliğinde tanıdım. Bizden hangi parfümü kullandığımız sorulunca on yıldan fazladır kullandığım ve çok sevdiğim parfümlerin başında gelen Chanel Chance i söylemiştim. Etkinlik günü marka yetkilisi gelerek ürünleri hakkında açıklama yaptı, adımıza özel hazırlanmış parfümlerimizi teslim etti ve böylelikle biz de bu markayı test etme ve  tanıma fırsatı bulduk. 


Chanel Chance in orjinalini yıllardır kullandığımı söylemiştim. Artık öyle oldu ki çoğu kişi kokumdan tanır oldu beni diyebilirim :) O nedenle ilk elime aldığımda orjinalinin yanına bile yaklaşamaz demiştim.  Hatta ilk seferinde sadece elbiselerimin üstüne sıktım ve öyle kullandım. Ama sonra baktım ki orjinaliyle farkı ayırt edemedim o derece başarılı. Bir de çok kalıcı. Gerçeği kadar kalıyor mu tam anlayamadım tabi ama beklediğimden çok beğendim diyebilirim.


Kullanıp beğenince sitelerine girdim ve kadın/erkek parfünü yanında oto kokusu, oda kokusu gibi başka ürünlerde sattıklarını gördüm. Hoş bir internet siteleri var. Sanırım hala yapım aşamasındalar bazı başlıkların altı boş. İncelemek isterseniz:  Parfumlab 


Ha bundan sonra yenisini alır mıyım? Olabilir... Çünkü aslına son derece benzer ve gayet kalıcı, şişe tasarımı şık, ve fiyatı da 39 tl haberiniz olsun dedim :)
Sevgiler...


4 yorum:

  1. Güle güle kullan, artık orjinali gibi parfümler yapılıyor, sağlık bakanlığı onaylı olunca, insan daha bir rahat oluyor.

    YanıtlaSil
  2. aslına yakın olması ne güzel :)

    YanıtlaSil
  3. harikaymış ben de modern muse istiyorum ne zamandır bakayım hemen..

    YanıtlaSil
  4. Ben de parfüme çok para veremeyenlerdenim :)))) O yüzden bu Parfumlab oldukça ilgimi çekti! Aklımda olsun :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.