Philips Lumea İle İlk uygulama


#benimzamanim değerli deyip fazla vakit kaybetmeden #philipslumea ile ilk uygulamamı yaptım. Hemen sıcağı sıcağına size de aktarmak istedim. Önce kullanma kılavuzunu dikkatle okudum. Uygulama öncesi Lumea mı şarj ettim. Şarjının dolduğunu görünce ilk olarak nerden başlasam diye düşündüm. Kol bölgesinde karar kıldım.


Şimdi size kısaca kendi tüy durumumdan bahsedeyim. Daha önce lazer epilasyona gittim ve nerdeyse hiç tüy kalmadı gibi bir şey oldu. Ancak bana önceden bilgi verildiği gibi hamilelik döneminde hormonların değişmesinden dolayı sonrasında tekrar atak yapabilir, çıkmayan yerler yeniden çıkabilir dendi. Hamilelik doğum derken ufak tefek bazı bölgelerde çıkmaya başladı tam da dendiği gibi :) Sürpriz olmadı. Ama bunlar yer yer ve rengi kumral ince tüyler şeklinde. Dolayısıyla yeniden lazere gitmeye değecek bir durum yoktu. Zaten lazer deneyimim boyunca iki defa yandığım ve izleri zor bela geçtiği için artık dünyanın parasını verip hiçbir merkeze filan gitmek istemiyordum. Ama yine de bir çeşit epilasyon yapmak gerekiyordu, uzun aralıklarla olsa da...Hal böyleyken #benimzamanim ile philips Lumea imdada yetişti, tam da yaz öncesi. ilk atış için kollarımı tercih ettim. İlk önce bir tedirginlik oldu tabi acır mı nasıl olur, canım yanar mı yanmaz mı filan. O nedenle 3 ile bir atış yaptım, bırakın acıyı yanmayı nerdeyse ısıyı zor hissettim. Hemen ten rengime uygun olan 5 numaraya yükseltip tekrar atış yaptım. Hissettiğim şey anlık bir sıcaklık o kadar, bu kesinlikle bir yanma olarak adlandırılamaz. Aleti yerleştirip arka taraftaki yeşil ışığın yanmasını bekliyorsunuz, bu tam olarak başlığın oturduğunu gösteriyor. Daha sonra atışı yapıp bu şekilde ilerliyorsunuz. Yaptığınız yerleri şaşırmamanız ve fazladan atış yapmamanız için beyaz makyaj kalemi ile işaret koyabilirsiniz. Kollar, sonra bacak derken yüz (dudak üstü) de dahil her tarafı bitirdim :) Yaptıkça kendi kendime "yahu bu kadar kolay olabilir mi acaba birşeyi eksik mi yapıyorum" diye sordum :) O kadar zahmetsizdi ki buna bir epilasyon seansı demek zor doğrusu. Tabi bu çabuklukta tüy miktarının azlığı da etken . Ancak ne olursa olsun vakitten inanılmaz bir tasarruf söz konusu. Kampanyanın adının #benimzamanim koyulması bu anlamda çok isabetli olmuş. Makineyi kabından çıkarma, hazırlık, atışlar tümü yarım saat sürdü. İnanmak zor ama böyle. İşte ilk deneyim bu şekilde gerçekleşti. Kullanım; çok rahat, acı;kesinlikle yok, sadece anlık bir sıcaklık hissi o kadar. Uygulamadan sonra kızarıklık olmadı ancak kaşıntı oldu. Bundan sonrasına bekleyip dökülmeleri takip edeceğiz artık. Bir sonraki seansa kadar ne oldu, ne kadarı tekrar çıktı bunları yine buradan paylaşıyor olacağım. Sormak istediğiniz soruları yorum bırakın cevaplayacağım. Özel sorularınız var ise lütfen onu da mailime atın, cevaplarım. Mutlu günler :)




5 yorum:

  1. evet ben de kullandım ilk defa ve 2 hafta sonra dökülme olacak mı onu bekliyorum bakalım..

    YanıtlaSil
  2. valla bende bu ürünü kullanan tüm arkadaşlarımı takipteyim merakla sonucu bekliyorum çünkü bayağı araştırdığım bir üründe sonucları benim için önemli ;)

    YanıtlaSil
  3. Ben de dün ilk kez denedim :) bakalım etkisi ne olacak, merakla bekliyorum :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. Şarjının cabuk bittiğini tüm vücut için uygulanacaksa baya vakit harcanması gerektiğini duydum belki bölgesel yeterli geliyodur ama tüm vücut için uğraştırıcı olabilir sizin nasıl oldu şarj durumu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben dolu şarjla başladım bittiğinde şarda azalma yoktu. Ancak yazıda anlattığım gibi kullanana göre değişir bu durum. Tüy yoğunluğu çok ise yetmeyebilir bilemiyorum.
      sevgiler...

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.