Somon Elbise

Şifon elbiseleri çok seviyorum. Çalışırken bu tip elbiseleri genellikle topuklu ayakkabılarla giyerdim. Şimdi iş değişti haliyle farklı kombinasyonlara yöneldim. Artık spor ayakkabılar hemen hemen her yerde, her kıyafetle giyiliyor bildiğiniz gibi. Bende spor ayakkabı ve ona uygun renk fularla kombinledim. Çok da hoşuma gitti. Şifonun hafif ciddi havası spor ayakkabıyla yumuşamış oldu. Somon rengine olan mesafeli tavrım ise yavaş yavaş değişiyor galiba. Hatta bu elbise sayesinde sevdim bile diyebilirim.


Somon elbiseye gelince, gördüğünüz gibi katlanabilir ve düğmeli kolları, yuvarlak etek kesimi ve tatlı rengiyle çok hoş bir elbise. Ben belindeki büzgülü kısmı gevşek bağladım ve bol kesim bir elbise gibi kullandım. O nedenle boyu daha uzun durdu. Ancak 1.70 ve üzeri iseniz bu elbise sizde tunik kıvamında olacaktır. Hatırlatmakta fayda gördüm. 





Fotoğrafları severek çeken biri olunca gülümsemek de daha bir kolay oluyor :) Umarım somon elbisemi beğenmişsinizdir. Hepinize mutlu ve güzel bir hafta diliyorum.

Ayakkabı:Puma



6 yorum:

  1. Elbisen harika sana da çok yakışmış güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Kombine bayıldım!!! Ama tecrübeyle sabit ki Romwe'dan falan elbise/etek alınmaz; bit kadar yahu hepsinin boyları :) Güle güle giy Ebru'cum, sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel bir renk bayıldım :)

    YanıtlaSil
  4. Çok beğendim kombinini, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.