Topicrem Temizleme Suyu ve Nemlendirici

Topicrem temizleme suyu ile tanışalı yaklaşık 7 ay oldu, daha önceden bu markayı duymamış ve kullanmamıştım. #ebrushkabrunch etkinliğime sponsor olarak destek verdikleri gibi birçok blogger etkinliğinde de yer alan bu markanın bende olan ve kullandığım iki ürününden bahsetmek istiyorum. 


İlki Topicrem temizleme suyu. Elimde hem küçük boyu hem de büyük boyu vardı. İlk olarak küçükten başladım ve gayet memnun kalarak bitirdim. Gül suyu özlü ve parfüm, paraben, boya ve sabun içermeyen bu ürün hassas ciltlere çok iyi geliyor. Ben çok memnun kaldım. Bazen göz makyajında biraz zorlasa da kullanımdan sonra tertemiz, yumuşak ve ferah his vermesi, hiçbir şekilde yanma, tahriş vs yapmaması ile benden iyi not aldı. şimdi büyük şişeye geçeceğim. Özelliklerini de şöyle hemen listeleyelim:

- Gül suyu, Toksin ve atık madde atımını hızlandırarak cildi derinlemesine temizlik sağlar.
- Kan dolaşımını düzenleyerek cilt rengini dengeler.
- Gözeneklerin sıkılaşmasına ve cildin nemlendirilmesine sağlar.
- Gözyaşı kadar saf olan formu ile başta hassas - kızarık ciltler başta olmak üzere tüm cilt tiplerini cildi tahriş etmeden susuz kir ve makyajdan temizler.
- Yüz ve göz çevresinde tek ürün olarak güvenle kullanılabilir.
- Misel solüsyonlara oranla daha az tensio-aktif madde içerdiğinden en hassas ciltlerde ve kontak lens kullananlarda daha güvenlidir.
- Parfüm, paraben, boyar madde ve sabun içermez.
- Durulama gerektirmez


İkincisi ise Topicrem nemlendirici. Bebek, çocuk ve yetişkin tüm ev halkının kullanımına uygun bu krem hassas ciltleri yatıştırma, kızarıklık ve yanma hissini giderme konusunda etkili. Yine temiz içerikli parfüm, paraben, boya içermiyor. Dermatolojik ve pediatrik olarak test edildiği için çocuklara da uygulanabileceği söyleniyor.  Benim cildim kuru o nedenle biz de ürünü eşim kullandı. Traş ve banyodan sonra uyguladı ve memnun kaldı.


Topicrem ürün yelpazesi çok geniş. Her cilde uygun temizleme ve bakım ürününe sahip bu markanın size uyan çeşitlerini kullanabilirsiniz, ancak özellikle temizleme suyunu tavsiye ediyorum. Alıp kullanan olursa yorumlarını bekliyor olacağım...





7 yorum:

  1. makyaj temizleme suyunu çok severek kullanırım aralıksız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk sende almıştık yanılmıyorsam, sonrasında epey bir yedekledik :) gerçekten harika...

      Sil
  2. Ben de uzun zamandır makyaj temizleme suyunu ve kremlerini kullanıyorum; hatta kremlerin iki çeşidini blogda yazdım. Senin etkinliğinde gelen galiba denemediğim bir çeşidiydi ve yaz aylarına bıraktım kullanmak için (hafif versiyonu olmalı). Makyaj temizleme suyunu beğenmeyenler var ama nedenini anlayamıyorum, klullandıklarımın en iyilerinden diyebilirim ben. Göz makyajımı hiçbir misel su temizleyemiyor zaten, ama ten makyajımı gayet güzel temizliyorum. Nemlendiriclerini ise çok seviyorum! Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok cidden temizleme suyu iyi, o konuda fikrim net senin gibi. Ağır göz makyajı vs zaten bu tip ürünlerin hiçbiriyle temizlenmiyor hakkıyla. Ben memnunum :)

      Sil
  3. kremi çok severek kullandım ama makyaj temizleme suyunu daha deneyemedim :-(

    YanıtlaSil
  4. Merak ettiğim ürün yelpazesine sahip bir marka. Henüüz hiçbir ürünü ile tanışmadım ama temizleme suyuna olumlu geri dönüş çok, elimdeki 1-2 ürün bitince sanırım online alışverişle sipairiş edeceğim :)

    YanıtlaSil
  5. merak ettiğim ürünlerdi elimdekiler bitsin deneyeceğim mutlaka :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.