Çizgili Modası/Stripes

Hemen hemen herşeyin az ya da çok moda olduğu son yıllarda "şu daha da moda" denecek çok bir şey yok gibi geliyor bana. Çiçekler var, şifonlar var, miniler var, maksiler var, neonlar var ama pasteller de var...Yani herşey moda adeta, ancak arada sivrilenler de oluyor, çizgiler de bunlardan bir tanesi. Hem yıllardır var olan, hem de modası geçmeyen çizgiler özellikle de siyah beyaz olunca tam bir klasik oluyor bence. Tüm çizgili modellere buradan bakabilirsiniz. Benim seçtiklerimi incelemek isterseniz linkleri resimlerin altında. 

Boyuna çizgilerin zayıf gösterdiği mottosundan hareketle bu elbiseyi listenin başına koymaya karar verdim.


Pantolon etekler ise ara ara piyasaya çıktığı gibi yine bu ara revaçta. Vitrinlerde bol bol görmeye başladığım bu modele gözüm alışsa da vücut tipime uygun olduğunu düşünmüyorum. O nedenle bu modeli daha ince arkadaşlara öneriyorum :)


Mayo ve bikinilerde ise vazgeçilmez desenlerden biridir çizgiler. Model her ne kadar iddialı olsa da mutlaka vardır bir kendine güvenen diyorum ve bu nefis modeli de ekliyorum.


Bu eşofman tarzı pantolonların moda olması ise benim gibi spor giyinenler için cidden harika oldu. Hem rahat, hem spor hem de şık.


Ve kapanışı yine şık bir elbise ile yapalım. Çizginin de zarifi olur mu olur. Elbisenin modeli de harika. Her bir detay yerli yerinde, sadece yırtmaca bir el atmak gerekebilir. Özellikle isteme, söz gibi bir günde giyilirse çok yerinde olur gibi geldi bana.


Trendleri uygun fiyata bulabileceğiniz Zaful' a mutlaka göz atmanızı öneririm.
Sevgiler...

10 yorum:

  1. ay en sondaki elbiseye bayıldım bu arada bu çizgili modellerde ben de böyle salaş bol tulumları falan çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  2. O kısa ve bol paça pantolonlarla neye dönerim ben de bilmem; senin gibi, ben de uzak duruyorum o modellerden :) Sevgiler canım!

    YanıtlaSil
  3. Bikiniye bayıldım ben de :))

    YanıtlaSil
  4. Ayy hepsine bayıldım :) Detaylı inceleyeceğim hepsini. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Hepsi çok güzel bu sene cizgili moda sanirim😊

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.