Gömlek Elbiseler

Elbiseleri gerçekten çok seviyorum. Diz üstü, maksi, bol kesim, dar kesim birçok elbisem var. Fırsat buldukça giyiyorum. Son zamanlarda dolabımdaki bu modellere farklı bir tane daha eklendi; gömlek elbiseler. Uzun tunik, gömlek şeklinde ama elbise. Ben bu gömlek elbiseleri de çabuk benimsedim ve severek kullanıyorum. Boyunun uygun olmayacağını düşündüğüm ortamlarda tayt ile başka zamanlarda tek başına kullanıyorum. Hem rahat, hem tek parça hem de modern, bir elbiseden daha başka ne bekleyelim :) İşte gözüme çarpanlardan birkaçı: İlki bebe mavisi bu hakim yakalı ve belden kuşaklı elbise, kumaşı cotton ve çok cici durmuş bence. 


İkincisi desnleriyle tam yazlık bir model, beyaz ince kumaş üzerine meyve desenli hemde!.. Kollarını kıvırarak da kullanılabiliyor. Çok hoş değil mi?


İkincisi ise mavi beyaz çizgili kumaştan bol kesim gömlek elbise. Bunu da spor ayakkabılarla giyebilirsiniz harika olur. Mavi beyaz çizgili şeylere bayılıyorum. 



Sonuncusu ise benim de son zamanlarda alıp çok severek giydiğim denim kumaştan elbise. Kışın altına kalın çorap ve botlar üstüne de kürk yelekle giymiştim. Hava ısınınca çorapsız babetlerle ve spor ayakkabılarla giydim çok kullanışlı oluyor. Bu elbiseyi beğendiyseniz kumaşı da cotton, aklınızda olsun.


Bunlardan başka modelleri de görmek isterseniz adres işte tam burada. Hepinize güzel bir gün diliyorummm...






7 yorum:

  1. Elbise olarak en çok kot seviyorum sanırım:) Mavi Jeans`in elbiseleri hoşuma gidiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende çok seviyorum çok da kullanışlı oluyor :)

      Sil
  2. kot elbise çok tatlıymış..

    YanıtlaSil
  3. İlk mavi elbiseye hayran oldum! Benim de yıllar öncesinden kalma bir kot gömlek elbisem var, bu yaz daha sık giyerim sanırım :) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o harika rengine de ben bayıldım. Kot elbiseni hemen şimdi çıkar ortaya çünkü yine moda öpüyorummm :)

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.