Kahve Tonlarda Makyaj

Evde "dene ben, dene beni" diye bekleşen makyaj malzemelerini yavaş yavaş denemeye, çok detaya girmediğim makyaj işlerine daha bir önem vermeye başladım. Yıllar yılı benim makyajımın olmazsa olmazı rimel, siyah göz kalemi, nivea vişneli lipstick ve sabah sürülüp tekrar tazelenmeyen allık oldu.


Ancak blog etkinlikleri, markalardan gelen ürünler derken makyaja yeniden merak saldım. Daha önce bu yazımda bir makyajımı paylaşmıştım. Şimdi yenisiyle buradayım. Ben bu kahve-nude tonlarında doğal makyajımı çok sevdim. Sonraki üç gün yine aynısını yaptım :) Tabi konuya yeni başlayınca ortaya çıkan şeyi beğenip aynısına sarıyorsunuz işte benim gibi. Bu makyajda kullandıklarım:


Fondöten: Amutiya argan yağlı fondöten
Fırça: XP Studio profesyonel makyaj fırçası
Allık: Lavera Sheer Rose Bronzer
Göz Kalemi: Holika Holika simli waterproof göz kalemi
Far Palet: Death By Chocolate bu yazımda detaylı bahsetmiştim.
Ruj ise Catherine Arley Day'n night lip colour serisi mat ruj. Sürer sürmez kuruyor sonrasına mat rujların bazılarında olduğu gibi iki dudağı birbirine yapıştırmıyor. Ancak o kupkuru görüntü beni biraz rahatsız ettiği için bir parça şeffaf lipstick ile kuruluğu rahatlattım. Şahane oldu. Ve adı gibi gündüz sürüp gece yatarken çıkarıyorsunuz çok çok kalıcı. 


Göz makyajımı ise pek güzel çekememişim. Oysaki gayet güzel olmuştu. Yine de bir kare ekliyorum. 


Bir sonrakinde renkli bir makyaj istiyorum. Mesela yeşil göz farı. Uzun zamandır kullanmadım. Bir de elimde bekleyen yeni rimeller var. Bakalım nasıl olacak :)



7 yorum:

  1. bu makyaj size çok yakışmış, doğal durmui. laveranın kozmetik ürünlerini de çok merak ediyorum, çok güzel görünüyor. teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Fara bayıldım. Gayet doğal bir makyaj. Kendime de başkalarına da çok ağır makyajı yakistiramiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet doğla oldu, zaten ne kadar fazla olursa o kadar kötü sonuç veriyor bende Nilgüncüm :)

      Sil
  3. Catherine Arley ruju almak için inanılmaz bir istek duydum, o nasıl güzel renk öyle!!! Göz makyajın da gayet güzel olmuş bence, ama göz makyajı çekmek apayrı bir tez konusu bence. Üzülme yani :))) Güle güle kullan hepsini, öptüm!

    YanıtlaSil
  4. Canım çok yakışmış her zamanki gibi ayrıca mat rujun rengine de bayıldım :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.