Philips Lumea Deneyimim

Tavsiye Kanalı tarafından yürütülen #benimzamanim kampanyası kapsamında Philips Lumea Ipl cihazı deneyimlemeye devam ediyoruz. Ben üçüncü seansı da yaptım. Aynı şekilde kardeşim de kullanıyor. Daha önce bu yazımda ilk deneyimi ve sonrasını paylaşmıştım. Üzerinden geçen zaman zarfında iki seans daha uyguladım. Kullanım açısından ne kadar rahat ve pratik olduğunu zaten söylemiştim.



Herkesin merak ettiği sonuçlara gelecek olursak. Üçüncü seans sonrası:

- Daha önce bazı bölgelerde dokununca hissedilen kıl kökleri artık elle hissedilmiyor
- Dökülmeleri gözleyebiliyorum
- Dökülen tüyler elime köksüz olarak geliyor
- Yeni çıkanların daha ince olduğunu görüyorum


Bende ki sonuçlar gayet olumlu gördüğünüz gibi. Bu işlemin çok kısa sürmesi benim için en önemli kısım. Çünkü uzayan işlerden sıkılıp yarıda bırakıyorum çoğu kez. Lumea bu açıdan çok pratik. Şarjı yaptıktan sonra iki seans gerçekleştirdim. Şarj süresi bana uzun gibi geldi. Ancak başka kullanıcılardan okuduğum kadarıyla şarjının az gittiğini yazan da var. Bunun nedeni tüy olan bölgelerin yoğunluğu olabilir diye düşünüyorum. Lumea'yı kardeşimde de kullanıyoruz demiştim. O da gayet olumlu sonuçlar almaya başladı. Kullanım süresi sonunda olan biteni tekrar detaylı olarak paylaşacağım. Şu an için görünen; ağda gibi eziyetli bir işlemden, lazer için saatleri güzellik merkezinde harcamaktan ya da jilet gibi kısa vadeli çözümlerden sonra Lumea gerçekten inanılmaz bir kolaylık...

Bu arada Tavsiye Kanalında #benimzamanim üçüncü yarışması için son dört gün. Detaylar işte burada Katılanlara bol şanslar....



11 yorum:

  1. çok merak ettiğim bir ürün. deneyimlerinizi merakla okudum:) sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Ebru'cum, dün ben de Instagram'da paylaşmıştım. Koltuk altı ve bikini bölgesindeki tüyler büyük ölçüde azaldı. Dökülme gözlemiyorum ama tüy çıkmadığını görüyorum. Bacaklarda daha yolum var, ama orada da %50 civarı bir azalma söz konusu. Ben normalde jilet yaptığımda 1 hafta sonra eski haline dönerdi. Şimdi 2 hafta sonra bile çorap altından belli olmayacak kadar çıkmış oluyor tüyler. Ben de bayıldım bu IPL cihazına, gerçekten büyük rahatlıkmış! Güle güle kullanalım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim öncesinde lazer deneyimim var ondan dolayı yoğunluk az. O yüzden şu an nerdeyse yok gibi desem yeri. Gerçekten rahatlığı tartışılmaz. Ben iki seans daha yapıp son kararımı söyleyeceğim ama şimdilik acaip güzel :)

      Sil
  3. ben de olumlu sonuç alıyorum...

    YanıtlaSil
  4. Dusunuyorum bn de bakalim, en son sonucunu bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o da yakındır zaten sonuna yaklaştık :)

      Sil
  5. I think we all need one of those :)
    Thank you for your comment and for following me. I followed you back ;)

    fashionabejita.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.