Nevo Dead Sea Manikür Kiti

Saç kesimi haricinde kuaföre gitmeyi sevmeyen ben manikür pedikür konusunda da maalesef dışarıya gitmeyi sevmiyorum. Sebebi hem vakit kaybı, hem de çok hassas olan cildimin manikür pedikür sırasında mutlaka kanaması ve moralimin bozulması. Bir de hijyen var ki en önemli sebep bu sanırım. Böyle olunca da iş başa düşüyor tabi. Kendi manikürümü elimden geldiğince kendim yapıyorum. Evde malzemelerim var ve yıllardır onlarla işimi hallediyordum. Prag'da Nevo dead sea marka manikür setini görünce ilgimi çekti. Hemen orada kısa bir uygulama sonunda almaya karar verdim. İyi ki almışım çok pratik ve gayet profesyonel bir iş çıkarıyor. 


Kitin içinde hepimizin bildiği tırnak etlerini itmek için ufak alet, tırnak içleri için beyaz kalem, törpü, kütikül giderici yağ, el kremi ve dört taraflı kullanılan parlatıcı sünger var. 


Aslında bu kiti bana aldıranda bu sünger oldu. Gri tarafı ile tırnakların üstünü düzeltip, yeşille kalıntıları temizliyorsunuz. En son beyaz kısım ise tırnakları parlatıyor. Sanki cila sürmüş gibi bir parlaklık oluyor. Tırnak içlerini de beyaz kalemle boyuyorsunuz. (Ben ilk uygulamada unutmuşum, fotoda kalem kullanılmamış hali var.)


En son birer damla yağı masaj yaparak tırnak etlerine yediriyorsunuz ve tırnaklar 10 dakika içinde pırıl pırıl mis gibi oluyor. 
Kutudaki el ve vücut kremini de kullanınca yumuşacık oluyor eller. Fotoğrafı ne kadar iyi çekebildim emin değilim, ama ojeden önce cilasız hali böyle oluyor. Üzerine ne isterseniz sürün. Ojesiz de çok rahat kullanıyorum.


Buna benzer pek çok ürün vardır, ben bunu kullandım ve memnun kaldım. Sizin de tavsiyeleriniz varsa not edeyim bu bittiğinde almak üzere :)



5 yorum:

  1. güzelmiş güle güle kullan canım..

    YanıtlaSil
  2. Ya set mükemmelmiş!!! Ve gerçekten tırnakların da harika görünüyor! Güle güle kullan canım!

    YanıtlaSil
  3. Bu ürünü çok aradım bulamadım nereden satın aldınız öğrenebilir miyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba yazıda da belirttiğim gibi Prag' dan almıştım, sevgiler...

      Sil
  4. Türkiyede bulabilir miyiz? Bende Ukraynadan almıştım ama şu an Türkiye de bulamıyorum :(

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.