Kaş Maskarası

Sizler kullanıyor musunuz bilmiyorum ama ben kaş maskarasını çok yeni keşfettim. İlk önceleri kaş kalemiyle şekillendiriyordum kaşlarımı ancak kalem dökülmelere yol açtı. Bende kaş farı kullanmaya başladım ve yıllardır şekillendirme için başka ürün kullanmadım. Son günlerde Catherine Arley markasının diğer ürünlerini kullanmış ve bu yazımda paylaşmıştım.


Ancak bu kaş maskarası pek aklıma yatmamış ambalajını bile açmamıştım. Bir de üzerinde waterproof ifadesi olunca hepten köşeye atmışım. Ta ki geçen gün kutuları düzeltirken bulup, merak edip deneyene kadar. Meğer ne kadar güzel bir ürünmüş.


O ilk kullanımdan beri bu defa da kaş farını kenara atıp bunu elimden düşürmez oldum. Bu bendeki 02 Natural rengi ve benim saç/kaş rengime çok uydu. Birde uygulaması çok pratikmiş oysa ki sağla sola bulaşır, şekil vermede başarılı olmaz sanıyordum. Hiç öyle değilmiş. Çok da doğal görünüyor. Fotolardan da ne kadar doğal durduğu görülüyor sanırım.




Eğer daha önce denemediyseniz, özellikle yazın sıcak havada veya denizde/havuzda anında dağılmayacak birşey arayışındaysanız kesinlikle kenara not edin derim. 


Başka markalarda sizin de kullanıp memnun kaldığınız kaş maskaraları varsa yorum bırakırsanız sevinirim...

11 yorum:

  1. ben essence make me brow kullanmıştım ve çok sevmiştim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. A öyle mi onu da yazayım kenara teşekkürler :)

      Sil
  2. Güzel bir ürünmüs güle güle kullanın ♥

    YanıtlaSil
  3. Ben de bunu ve pastel kaş maskarasını dönüşümlü kullanıyorum ve memnunum

    YanıtlaSil
  4. Bu ürünü herkesin genelde sevdiğini biliyorum ve bende çok severek kullanıyorum özellikle sabitleme için çok iyi sana da çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet memnunmuş çoğu kişi ben geç kaldım keşfetmekte, tekrar teşekkürler Ümrancım :)

      Sil
  5. çok koyu göründüğü için kaşlarımda bir ürün kullanmıyorum ama tavsiye ettiğiniz maskarayı hemen not alıyorum ve denemek istiyorum, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  6. Anneme verdim ben, bayılıyor bu ürüne :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.