Irresistible Me Diamond Saç Düzleştirici


Merhabalar, bugünün konusu saç. Yani bir çoğumuzun makyaj ve giyimle beraber en çok uğraştığı iş. Bazen çabucak şekil verip topladığım bazen de düzleştirip kullandığım saçlarıma çok fazla vakit harcamıyorum. Saçlarım düze yakın, düzleştirmek çok zaman almıyor. Ancak açık renk ve boyadan dolayı biraz yıpranmış olduğu için kaliteli bir ürünle düzleştirmem gerekiyor. Eski tip saç düzleştirici ürünler zaten hassas olan saç uçlarımı daha da yıpratıyor. O yüzden Amerikan menşeli Irresistible Me Diamond marka bu saç düzleştirici çok işime yaradı. Markanın bir çok profesyonel saç şekillendirici ürünü mevcut. Bu ürün ise seramik kaplı yüzeyiyle saçın yıpranmasını önlüyor. Maksimum 230 dereceye kadar ısınabiliyor ve kıvırcık saçlarda bile çok etkili olduğu söyleniyor. 
-----
Hi, today ı want to talk you about hair styling. Many women spend a lot of time for their hair. But I can shape my hair in a short time. I want to tell you a good product. This is Irresistible Me Diamon flat iron and you can shape your hair with Irresistible Me in very short time. It has got ceramic plates and its so succesfull. I really love it!..


Kullananlardan hep olumlu referanslar aldım. Ben de ilk denememde çok çok memnun kaldım. Sadece Amerikadan geldiği için ufak bir adaptör almanız gerekiyor sonrasında kullanıma hazır. Maksimum 230 dereceye kadar ısı ayarı var. Ayrıca seri bir şekilde ayarladığınız ısıya ulaşıyor ve üst üste geçmek zorunda kalmadan nerdeyse tek sefer dümdüz yapıyor. Aynı aletle dağınık maşa da yapılabilir ilk fırsatta bunu da deneyeceğim.
----
I was very pleased at the first attempt. Only you have to buy an adaptor for using in Turkey. The maksimum temprature is 230 degree. And it heats up in seconds. You can make your hair curly with Irresistible Me, ıwill try as soon as possible.

Ürüne ve markanın sayfasına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:
This product can be found at the following links:




2 yorum:

  1. Çok kişide okuduğum bu düzleştiriciyi ciddi ciddi merak ettim doğrusu :) Elimdeki düzleştiricimin ömrü tükenince bakabilirim. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Bende düzleştirici bağımlısıyım cok seviyorum saçlarım düz olsun :)) Elimdeki hala bozulmadı bir gün bozulursa markayla tanışırım mutlaka :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.