Newchic.com' dan Yazlık Seçimler!

Mevsim yaz olunca alışveriş de daha bir zevkli oluyor sanki. Renkler cıvıl cıvıl, modeller çeşit çeşit görünüyor gözüme. Hele de yeni yerler keşfedip zevkime uyan şeyler bulursam değmeyin keyfime :) İşte yeni tanıştığım alışveriş sitesi Newchic den beğendiğim ciciler. Fotoğrafların altındaki linklere tıklayarak fiyat ve diğer detayları öğrenebilirsiniz. Ayrıca güzel bir haberim daha var, Newchic.com dan alışveriş yapan takipçilerime ekstra %20 indirim verilecek. Bunun için indirim kupon kodu:Arriana 
Ve bu indirim kodu 2017 Ocak ayına kadar geçerli.

Bu ayakkabı hem hafif hem rahat hem de topuksuz olmasına rağmen çok şık göründü gözüme, yaz bitmeden alınabilir ne dersiniz.

Ayakkabı: BURADA 

Eflatun ve mor ise her zaman en sevdiğim renk tonları oldu hayatım boyunca. Bir de böyle harika bir modelin üzerinde görünce bu çantayı da eklememek olmazdı.
Eflatun Çanta: BURADA 

Yazın çok fazla saat takmaktan hoşlanmıyorum. Özellikle bileğime oturan modelleri kışa kadar ortadan kaldırıyorum. Ancak böyle bileği sıkmayan, takı biçiminde ve şeker renginde bir saate asla hayır demem.

Saat: BURADA 

Kolye: BURADA


Newchic de kadın-erkek giyim, ayakkabı, çanta, makyaj, saç aksesuarları ve takıya kadar çok geniş yelpazede ürünler bulabilirsiniz. Tabii ki fiyatların da gayet uygun olduğunu hatırlatayım. Benim siparişim birkaç hafta içinde gelecek. O zaman ürünlerin kalitesini de yakından görebilecek ve sizlerle de paylaşabileceğim. Seçtiklerimi siz de beğendiniz mi :) 
Yukarıda bahsettiğim indirim koduyla siz de beğendiklerinizi %20 indirimle alabilirsiniz, mutlaka siteye göz atın...
Sevgilerimle:)





9 yorum:

  1. ayakkabı cidden çok şirin :)

    YanıtlaSil
  2. Hepsi çok şık özellikle çantanın rengi çok güzelmiş 😍

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel seçimler canım.

    YanıtlaSil
  4. bu markanın erkek versiyonlarını cok beğeniyorum ama türkiye sitelerinde satışı var mı merak ediyorum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.