Renkli Gözlük ve Küpe

Giysi ve ayakkabı alışverişi tamam ama bir kombin yaparken aksesuarların da yeri ayrı. Mesela güneş gözlüğü ya da takı olarak küpe. Son listemde yer alan bu ikili Lovelywholesale den.


Renkli gözlükleri sevmeme rağmen bu tip şeylerden çok çabuk sıkılıyorum nedense. Bir de sadece yaza yakıştırıyorum. O yüzden bu tip bir aksesuara çok para vermek istemedim. Derken tesadüfen karşıma çıktı ben de seçimimi bu mavi camlı gözlükten yana kullandım.


Küpeleri ise böyle taşlı olunca daha bir severek takıyorum. Eskiden olsa özel bir akşamda takılmak üzere kutuda beklerdi. Artık bacis tshirtlerle bile takılabiliyor o yüzden bunlardan görüp beğendiğim olursa alıyorum. Bunun da fiyatı çok komik. Aşağıdaki linkten küpeyi incelerseniz fiyatı göreceksiniz, ayrıca ürün birebir aynı geldi o da ayrıca hoşuma gitti.





Gözlük: BURADAN 
Küpe:BURADAN 


İnstagram kullanıcı adım:  eebrubayrak 




7 yorum:

  1. Ay gözlük süper bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. böyle değişik güneş gözlüklerini çok seviyorum. Eee tabi güzele ne yakışmaz sende ayrı bir güzel olmuş cnm:) Güzel günlerde kullan hepsini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bİraz büyük ama sevdim yine de teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Küpelere bayıldım ben de. Harika bir seçim. Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. Bu tür gözlüklerin tamamı yüzüme aşırı büyük geldiğinden takamıyorum ama herkese çok yakıştırıyorum! Küpeler ise harikaymış! Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.