Chunky Botlar

Merhaba, yine bir ayakkabı, yeni bir ayakkabı diyorum ve hemen yazıma başlıyorum. Kış gelirken artık sandaletler, açık terlikler raflara kalkmaya, yerini botlar, yağmur çizmeleri almaya başladı. Ben de kısa botları çok seviyor ve rahat kombinliyorum. Hele de hem topuklu hem de rahatsa... Benim gibi rahatlık arayanlara önerim kalın topuklar ve  chunky botlar olacak. Gerçi bu model tam olarak chunky tarzı olmasa da çok yakın bence. Daha kaba modelleri ben sevmiyorum zaten. Hem kendi tarzıma uygun seveceğim bir model olsun hem de iki sezondur trend olan "chunky" botlardan olsun dedim, bir de üstüne püsküllerine aşık oldum ve bu botları istedimmm :) Ayağım 36 bazen 36,5 numara yurtdışı ayakkabı alışverişi yaparken numaralardan çok cm olarak ayak ölçüsüne dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü numaralar uymuyor. Özellikle uzakdoğu ayakkabı sitelerinde kalıplar dar oluyor. Bende beden tablosunu dikkatlice inceledim ve 37 numara istedim tam oldu, daha iyisi olamazdı. Diğer modelleri Zaful da görebilirsiniz. İşte benim chunkyler :) 



Süet püsküllü bu küpemi son zamanlarda o kadar çok kullandım ki, gören başka küpesi yok diyecek :) Bu seferde bir baktım hem süet dokusu hem de püskülüyle botlara bundan iyi uyan aksesuar olamaz, daha uzun süre takılacak o belli...





Hiç vakit kaybetmeden kombin postu gelecek, giymek için sabırsızlanıyorum...
Bu arada diğer sosyal hesaplarımdan da takip etmek isterseniz:
Facebook Sayfam: Ebrushka Blog 
İnstagram Hesabım: eebrubayrak 
Sevgilerimle :) 



16 yorum:

  1. çok şık ve rahat görünüyor güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. rahat mı acaba hiç kullanmadım rahatsız olurum rafta kalır diye elim hiç gitmıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben epeydir topuksuzlara alışmıştım ama bununla çok rahat ettim. Maks 10 cm ve kalın topuk tercih ederseniz rahatsız olmazsınız diye düşünüyorum...

      Sil
  3. Çok beğendim seninkileri! Ben de dün H&M'de beğendim benzer botlardan, evdeki ayakkabıları bir gözden geçireyim, ona göre alışverişe çıkacağım ^_^ sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sene her yerde bunlar, pek bi sevdim :)
      Teşekkürler...

      Sil
  4. Merhaba Ebru Hanım.. Bu tarz botları çok seviyorum ancak ayaklarım 35 numara olduğu için genelde bulamıyorum.. Sizinkilere bayıldım, özellikle püsküllerine :) iyi günlerde kullanın..

    http://kenteskizleri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba bunu beğendiyseniz 36 sı olur diye düşünüyorum. Ben 37 aldım yarım numara daga küçük sanki...

      Sil
  5. ne güzelmiş tam bu senenin modası güle güle giy :-))

    YanıtlaSil
  6. Beautiful shoes and necklace:)
    Would you like to follow each other?
    kisses

    YanıtlaSil
  7. Canım hem rahat hem de şık bir model seçmişsin, güle güle giy canım. Hemen siteye ışınlanıyorum

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.