Cecile Super volume Effect Maskara


Cecile markası göz altı kapatıcısı, likit mat rujları ve ojelerini çok severek kullandığım bir marka. Daha önce rimelini denememiştim. Ömrüm rimel denemekle geçti yine de tam şudur diyemedim birine ona yanarım. Lancome Hypnose şu an için listemde en üstte. Bakalım Cecile super volume effect bal özlü maskara nasılmış? Bu ürün Pino Kozmetik etkinliğinde hediye edilenlerden bir tanesi. Hemen denedim tabii ki. Öncelikle dore ambalajın verdiği şık ve lüks görüntü ile görselden tam not aldı. Açınca kokusu ise bal özlü olmasından dolayı bildiğimiz bal gibi kokuyor. 


Fırçası sert ve ayrık kılları olan ince bir fırça. Kullanması kolay. İlk açılışta tam kıvamı almadığından biraz karıştırmak gerekti. 


Aşağıdaki karede ilk görüntü rimelsiz ben, ikincisi tek kat Cecile rimel uygulanmış hali. Sonuncu ise üç kat rimel uygulanmış son hali. Son katı da geçtikten sonra epey bir uzunluk oldu. Çünkü bu rimelin içinde minik fiber kıllar var, sürerken görüyorsunuz zaten. Kirpkilerin ucuna yapışarak boyunu uzatıyor. Benim kirpiklerim hem boydan hem enden fakir, uçları da sarı :) Yani rimelin ben de epey bir mucize yaratması gerekiyor. 


Sonuç olarak bu rimeli sevdim mi? Sevdim. Uzunluk vermesi açısından gerçekten fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere işini yapıyor. Ancak biraz daha dolgunlaştırma olsaydı tadından yenmezdi, ya da benim kirpiklerim böyle cılız olmasaydı di mi :)


Cecile Super Volume Effect Bal özlü maskara satış fiyatı kendi sitesinde 17.50 tl. Uygun fiyatlı bir ürün. Biraz daha kullanıp kıvamının oturmasını bekleyip sonucu bu yazıda editleyeceğim. Siz Cecile markasını sever misiniz peki?..







13 yorum:

  1. Ebru'cum, bence 3 katta gayet güzel durmuş; ama dolgunlaştırma konusunda haklısın. Adı Super Volume ama en az hacim vaadini yerine getiriyor. Yine de ben de sevdim bu rimeli ve günlük olarak rahat kullanıyorum. Yalnız bal koktuğunu hiç fark etmemişim, bir koklayayım :))) Güle güle kullanalım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilk iş koklamıştım niyeyse :) Dediğin çok doğru volüm olmadı ama yine de sevdim...

      Sil
  2. bal özlü maskarayı ilk kez gördüm denemekte fayda var

    YanıtlaSil
  3. hafif topaklanma olmuş sanırım onun dışında güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O benim üst üste sürmemden mi oldu üründen mi anlayamadım, ama oldu haklısın...

      Sil
  4. Çok güzel uzatmış.belki başka bir rimel fırçasıyla dolgunlaştırılabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Çisemcim, iki rimel lazım oluyor bu durumlarda, sevgiler :)

      Sil
  5. Bence güzel durmuş 😊

    YanıtlaSil
  6. Markadan hic ürünüm yok malesef. Elimdeki maskaralar bitince sans veriyim uzatmasını baya sevdim :)

    YanıtlaSil
  7. Sunumun ve kişinin güzelliği. Gerçekten de inanılmaz etki var. Anlatım süper olmuş.

    YanıtlaSil
  8. Bu arada bunu sende gören hemen alır. İyi tanıtım.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.