Essence All About Nudes


Essence markasının ilk olarak ojeleriyle tanışıp sonradan göz altı kapatıcısını kullanıp çok memnun kalmamla beraber bu markaya sempatim arttı. #littlebutterflyhappyhours etkinliğinde ise kocaman bir paket içinde ruj, rimel, lip gloss ve bu far paletiyle beraber bir çok ürün göndermişlerdi. Benim ilk dikkatimi çeken All about Nudes far paleti oldu. Nude rujlar konusunda pek emin olmasamda nude farlara gerçekten ayrı bir sevgim var. Her göz rengine uyduğunu düşündüğüm nude tonları kendimde de beğenerek kullanıyorum. Essence paleti de hemen açıp inceledim ve kullanmaya başladım. Açık koyu tüm tonları hoşuma gitti desem yeridir. Mat, hafif simli ve metalik 8 renkten oluşuyor.


Dokununca kadifemsi yumuşak bir yapısı olan bu farın rengini tam görmek için bir kaç kat uygulamam gerekti. Bir miktar dökülme oluyor. Ancak bu da farın yumuşak yapısından dolayı diye düşünüyorum beni rahatsız etmedi. Çünkü renkleri çok sevdim ve altına baz ile birlikte gayet kalıcı oluyor. (Tabi benim makyajı kullanma sürem  üç dört saati pek geçmiyor) Swatchları aşağıda. Her biri ayrı güzel bence, ancak en sondaki pırıltılı kahve ayrı bir hoşuma gitti.


Essence All About Nudes paletin fiyatı 14.75 TL 

Essence Nudes paleti ben çok sevdim siz de beğendiniz mi? 

Sevgilerimle :)








14 yorum:

  1. Ben de bunun Roses versiyonu vardı önce, sonra Nudes olanı da aldım ama annem daha çok beğenince ikisini de ona hediye ettim :) Bu serisini seviyorum ben de Essence'in; güle güle kullan Ebru'cum! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. A evet onu da biliyorum o da çok hoş gerçekten, güle güle kullansın annen :)

      Sil
  2. Ben de severek kullanıyorum. Çok ışıltılı değil. Altına far bazı kullanınca daha güzel renk veriyor :)

    YanıtlaSil
  3. güzel ve kullanışlı bir palet seviyorum ben de..

    YanıtlaSil
  4. ben de çok beğendim canım gündelik için çok uygun bi palet :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım doğal tonlar günlük makyaja uygun :)

      Sil
  5. Perfect colors, great shades:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Son yıllarda hiç far paleti almadım desem :) hatta tekli far bile almadım ama essence 'nin rimeli kullandığım en iyi rimel . Benim için dünya para bayıldığım Mac'i bile döver :D

    YanıtlaSil
  7. nerelerde satılıyor acaba?

    YanıtlaSil
  8. Çok güzele benziyor, güle güle kullan:) elimde çok aynı renklerde far oldğundan almadım ama gelip geçerken merak etmiyor değilim:)

    YanıtlaSil
  9. I like essensce, i follow you ;)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.