Garnier Canlandırıcı Yüz Maskesi

Kışa girerken havalar soğumaya ve benim de cildim kurunaya başlıyor maalesef. Ellerimi hiç sormayın! Devamlı kremler, yağlar sür sür bir hal oluyorum. Buna rağmen feci bir nemsizlik ve kuruluk var. Yüzümde de nemsizlik ve matlık hissettiğim için geçen hafta Pino Kozmetik etkinliğinde hediye edilen Garnier Nem Bombası canlandırıcı yüz maskesini hemen kullanmak istedim.


Bu kağıt maske paketin içinden epey ıslak olarak çıkıyor. Mavi tarafı dışarda kalacak şekilde yüzünüze yerleştirip dışta kalan maviyi çıkarıp atıyorsunuz. İşte o zaman şöyle bir mumya haline geliyorsunuz :)


15 dakikalık bekleme süresinden sonra işiniz bitiyor. Bir maskenin bir haftalık nemlendirici serum içerdiği yazıyor paketin üstünde. İçeriğinde ise nar özü varmış. Bu ürün bana uyar mı diye biraz tereddüt ettim çünkü "tüm cilt tiplerine uyar" ibaresi olan ürünlere biraz mesafeli yaklaşıyorum doğrusu. Ancak hassas cildimde herhangi bir sıkıntı olmadı. 
Maske göz ve dudak çevresi dahil tüm yüzü kaplıyor. Bekleme sonunda fazlalıkları pamukla silin ya da yüzünüze yedirin diyor. Ben masajla yüzüme yedirmeyi tercih ettim. Hatta fazlalıkları elime ve boyun bölgeme sürdüm. İlk anda farkettiğim daha az gerginlik hissetmem oldu. Cildimi epey bir rahatlattı  Garnier'in maskesi. İşte maske sonrası hiç bir makyaj ya da filtre/düzenleme olmaksızın cildim. Ben beklediğimden daha çok sevdim bu maskeyi. Bir haftalık nemlendirici serum etkisi devam edecek mi onu da takip edip bu yazıya ekleyeceğim...


Kış mevsimi boyunca bunu atlamayıp rutine eklemeye karar verdim. Benim cildim kuru ve hassas bir cilt olduğu için her ürün verimli olmuyor ancak bunu sevdim. Sizin de aklınızda bulunsun :)

Facebook Sayfam: Ebrushka Blog 

İnstagram Hesabım: eebrubayrak 

Sevgilerimle...



5 yorum:

  1. Ben hala yapamadım yapayım bari kış tam gelmeden 😄

    YanıtlaSil
  2. Etkisi 1 hafta sürmüyor ama anlık nemlendirmesini ben de sevmiştim :) acil durum kürü olarak elimdeki paketi yedekte bekletiyorum :) sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. baya bi arındırmış görünüyor çok iyi gelmiş belli ki :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.