Nivea BB Cream

Fondötenleri yaz boyunca terkederken mecbur kaldığım zamanlarda pudra, bazen de BB krem kullandım. Aslında çoğu zaman hiçbir şey sürmeden geçirdim sıcakları. Şimdi havaların soğumasıyla beraber cilt üstüne yeniden bu ürünleri kullanmaya başladım. Özellikle BB krem kullandığım zaman incecik bir tabak halinde oluşu, doğal görünüşü ve çizgilere dolmaması en hoşuma giden noktalar. BB kremden beklentim nemlendirirken az da olsa kusur kapatması ve doğal görünmesi. Fondöten gibi duran bir BB krem istemiyorum yani. Öyle olsa fondöten kullanırım. İşte bu yüzden evde kullanığım farklı markalarda bazı BB kremler kenara atılmış durumda. Nivea ' nın 5-in-1 Blemish Balm BB cream i denemek için sabırsızlandığım ürünlerdendi epeydir. Elimdekiler bitsin diye bekledim ancak sonunda vazgeçtim sevmediğim ürünleri kullanıp bitirmeye çalışmaktan. Nivea BB kremi açtım merakla...


5 i 1 arada olarak piyasaya çıkan bu kremin özellikleri cilt tonunu eşitleyerek gözenekleri kapatma, pürüzleri ve lekeleri kapatma, kırmızılıkları ve ince çizgileri kamufle etme, cildin doğal tonunu aydınlatma, hafif ve hızlı emilen nem sağlama, SPF 10 faktörü ile güneşten koruma olarak listelenmiş. 50 ml ambalajda ve fiyatı 20 tl civarı. Kıvamı ilk bakışta fondöten gibi görünüyor ancak gerçekten çabucak yayılıp anında doğla gib görünüm sağlıyor.


Bendeki açık tonu bileğimde böyle duruyor. Bu ton benim tenime birebir uydu.


Yüzümde duruşunu ve nemlendirmesini sevdim. Kapatıcılık orta seviyede tam benim istediğim gibi. Çok sivilceli ve kusurlu bir cildiniz yoksa BB kremler çok işinizi görür. Kalıp gibi ben makyajlıyım diye bağırmayan bir cilt görünümü için uygun fiyatlı Nivea güzel bir alternatif olabilir.


Facebook Sayfam: Ebrushka Blog 

İnstagram Hesabım: eebrubayrak 



4 yorum:

  1. Sanırım tek denemediğim bb bu kaldı artık 😄😄

    YanıtlaSil
  2. yazınızı ilgiyle okudum zira geçen hafta kız kardeşime aldık bundan, acaba ben de alsam mı duruşu nasıl ki diye merak ettiydim, kardeşim henüz açmaya kıyamadığından bilemiyordum :d elinize sağlık =)

    YanıtlaSil
  3. Aynen İrem gibi sanırım ben de bir tek bu ürünü denemedim :)) Aklımda olsun, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Rengin tenine uymasına sevindim, iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.