Banyoda Mıyım, Rüyada Mıyım?

Yaptığım işin bir parçası da insanlara değişik, hoş hediye fikirleri sunmak. Bu sebeple devamlı orijinal fikirler, farklı arayışlar peşinde koşuyorum. İşimin bu kısmından hem inanılmaz keyif alıyorum hem de yepyeni keşiflerde bulunuyorum. Son zamanlardaki en müthiş keşfim ise Yves Rocher’nin banyo ürünleri oldu. Bitkiler dünyasında 50 yıllık bir tecrübeye sahip olan bu Fransız markası doğaya ve insana olan saygısını ürettiği sağlıklı, kaliteli ve etkin ürünlerle ispatlamış, üstelik sadece ispatlamakla kalmayıp beş duyumuza birden hitap etmeyi de başarmış.



Bir ürünü yakınlarıma tavsiye etmeden önce olabildiğince kendi üzerimde denemeye çalışırım. Yves Rocher’nin organik banyo ürünleriyle banyo son derece keyifli bir deneyime dönüşürken, güvenli ve sağlıklı bir cilt bakımını da beraberinde getiriyor. %100 organik bitkilerden üretilen banyo ürünleri silikon, paraben, renklendirici ya da petrol ürünleri içermediği gibi besleyici gücünü, kokusunu, rengini de tamamen bitkilerden alıyor. Kullandığım Akasya Ağacı Balı içeren besleyici duş jelinin de nefis kokusu beni benden aldı dersem abartılı olmaz. Duş sonrasında ise cildimde yumuşacık bir doku ve mis gibi bir koku kaldı. Üstelik bu kokunun, bitkinin %100 doğal kokusu olduğunu bilmek beni sanki doğayla bütünleştirdi. 

Yves Rocher’deki banyoda bakım ürünleri saymakla bitmeyecek bir ürün yelpazesine sahip. Duş jelleri, duş yağları, doğal sabunlar, lifler, banyo köpükleri, vücut losyonları, günlük roll-onlar arasından zevkinize ve ihtiyacınıza uygun olanları seçip cildinizin sağlık, canlılık ve parlaklık kazanmasını sağlayabilirsiniz.
Ürünlerin hepsinin pH değeri cilde uygun, dermatolojik testlerden geçmiş ve ambalajları bile doğa dostu geri dönüşümlü malzemelerden üretilmiş. Bence tüm bunlar, banyonuzda Yves Rocher ürünlerini tercih etmeniz, böylece hem banyonuzu mis kokulu ürünlerle süslemeniz hem de kendimizi yeniden doğmuş gibi hissettiren banyo saatleri geçirmeniz için fazlasıyla yeterli sebepler. Eee, tabii bu arada sevdiklerinizi de unutmayın, onlara bu güzel ürünlerden hediye ederek bu zevki tatmalarına yardım edin. Doğrusu, ben hediye seçenekleri listeme Yves Rocher banyo ürünlerini eklemekle çok doğru bir seçim yaptığıma inanıyorum.



2 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.