Dermalogica Age Reversal Eye Complex

Merhabalar,
Son zamanlarda en çok üzerine durulardan konulardan biri olan gözaltı kırışıkları için kullandığım Dermalogica Age Reversal Eye Complex ürününü sizlerle paylaşmak istiyorum.


Yaşlanma belirtileri ilk olarak göz çevresinde başlar. Kırışıklıklar yavaş yavaş ortaya çıkıyor ve kötü bir görünüme neden oluyor. Göz çevresi kırışıklıkları yalnız yaşlanma belirtileri arasında yer almıyor. Buna neden olan birçok faktör vardır. Genetik faktörler, güneşin zararlı ışınları bunlar arasında yer alan en etkili faktörlerdendir. Güneş ışınları vücut sağlığı açısından oldukça önemlidir. Unutulmaması gereken aynı zamanda cilt bakımına büyük bir zarar verdiğidir. Göz çevresine direkt temas eden güneşin zararlı ultraviyole ışınları gözaltlarında kırışıklıklara neden olmaktadır. Bu nedenle cilt rahatsızlıkları yaşamamak için yüz bakımı yaparken gözaltı çevresine de gereken bakımı yapmamız şart. Göz çevresinde oluşan bu kırışıklıkları önlemek için yapılması gereken bir diğer alternatifler arasında bol su tüketimi, yüz temizliği, kozmetik ürünlerin iyice çıkarılması yer almaktadır.
Tüm bu etkenlerden kurtulmak için geliştirilmiş olan ürün Dermalogica Age Reversal Eye Complex, hassas gözaltlarında oldukça etkileyici çözümler sunuyor. Göz çevresinde meydana gelen morluk, kızarıklık, torbalanma gibi sıkıntıları gidermeye yardımcı olmaktadır. Tüm ciltlerin kullanımına uygun olan Dermalogica göz çevresi kremi kırışıklıkları düzenli kullanım ile azaltarak yok ediyor. Dermalogica Age Reversal Eye Complex içeriğinde renklendirici bulundurmaz ve suni koku içermez. Böylece gözaltlarının her zaman dinç kalmasını sağlar. Anti aging etkili göz bakım kremi kısa sürede etkisini gösterir.
İnternet üzerinde dermokozmetika sitesinden satın aldığım bu ürün kampanya dâhilinde %15 indirim ile kargo dâhil 275,40 TL’dir. İyi alışverişler :)


1 yorum:

  1. kırışıklıkları yok etmesi mucize gibi mutlaka denemeliyim teşekkürler canım bilgi için :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.