Jolly Tur’da Erken Rezervasyonla Cebinizi Isıtacak Kampanyalar

Jolly Tur’da erken rezervasyon dönemi başladı! Üstelik seyahat iptal güvencesiyle… Devir, tasarruf devri ise tasarrufun adresi Jolly Tur !… Hepsi ve daha fazlası için sizde şimdi, hemen bir Jolly Tur acentesini ziyaret etmeye ya da internet üzerinden indirimli fırsatlara bakmaya ne dersiniz? Daha yaza zaman var demeyin ve sizde %50’ye varan indirimli tatil seçeneklerini kaçırmayın.



Tam 29 yıldır tatilcilerin ve seyahat severlerin yanında olan, onlara geniş seçenekli tatil planları sunan Jolly Tur, erken rezervasyon anlayışıyla şimdi çok daha ucuza sizin yanınızda. İçinizi ısıtan, cebinizi düşünen, sektörün lideri haline gelen turizm firması Jolly Tur ile uygun tatil seçeneklerinden birine dâhil olun, rezervasyonunuzu yaptırın ve kazançlı alışverişin tadını, tatilinizi yaparken doyasıya çıkarın.


Kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan, sizlere hemen her konuda yardımcı olan Jolly Tur çalışanlarının sizler için hazırladığı tatil planlarıyla sizde doyumsuz bir tatil hazırlığına başlayın. Kültürel, Yurtiçi, Yurtdışı, Termal ve ya Eğlence amaçlı tüm tatilleriniz için Jolly Tur’la erken rezervasyon fırsatını kaçırmayın. % 50’ye varan indirimlerle tatil yapmayı kim istemez? Sizde artık planlarınızı ertelemekten vazgeçin ve bu yıl hakkınız olan tatili yapmak için harekete geçin.


Keyif ve eğlencenin yanında tatil yapmak artık bir ihtiyaç haline geldi. Yıl boyunca yoğun tempoda koşturmak size ve vücudunuza ciddi zararlar verir. Bunu bir nebze de olsa soluklanarak gidermek yani tatil yapmak en doğal hakkınızdır. Öyleyse bu hakkı en iyi şekilde ve en avantajlı biçimde değerlendirmek için geç kalmayın. Rezervasyonunuzu erkenden yaptırın ve %50 oranında bir karla tasarruflu tatil planına dâhil olun.


Tüm ihtiyaçlarınıza cevap veren, Türkiye genelinde ve yurtdışında yadsınamayacak oranda otel bağlantıları olan Jolly Tur’a özel kampanyalardan faydalanarak birinci sınıf bir tatil için işte size fırsat. Geç kalmadan hemen sizde hizmet odaklı seçeneklerle tatil planınızı belirleyin ve unutulmaz tatilin tadını soluksuzca çıkarın. Unutmayın, güzel anılar biriktirmenin yolu Jolly’den geçer.



6 yorum:

  1. wow beautiful inspirations:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. hiç kullanmadım Jolly turu tatiller için teşekkürler bilgi için canım sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kaliteli bir firmadır Jolly tur, aklında olsun :)

      Sil
  3. Biz de pasaportları çıkarttıysak e bu tura bakalım o zaman. Bilgilendirme için teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pasaportlar hayırlı olsun sıra vize de :) güzel yerler gezmen dileğiyle...

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.