Leopar Botlar Ve Dahası


Herkese merhabalar :) Gittik geldik derken kargolarım bir yanda, fotoğraf çekilecekler bir yanda, bekleyen yazılar, açılmamış mailler bir yanda bekler vaziyette, ben ise hiçbir şeye ye-ti-şe-mi-yo-rum! Epeydir bekleyen ve giydiğim halde fotoğrafını bir türlü çekemediğim leoparlı botlarım ve bu posttaki tüm ürünler Zaful'dan. Zaful'un özellikle ayakkabı konusunda kalitesini çok beğeniyorum. Birçok siteden alışverişim oldu ancak hepsi elbette bir değil. O yüzden Zaful'un yeri ayrıdır ayakkabı konusunda. Bu leoparlı botu gördüğüm an şimşek çakmış ve başka hiçbir sayfayı incelemeden istemiştim. Ertesi gün gelen numarası yok cevabıyla hayallerim yıkılmış, istemeye istemeye yeni bir bot seçmiştim. Bir sonraki gün gelen mail ise ürünün bulunduğunu müjdeliyordu :) Bir günde ne oldu ne bitti bilmem ama ürünü buldular, 10 gün sonra da botum bendeydi :) Şık ve tarz bir bot modeli olmasının yanında topuklarının metal detayı benim için olayı bitiren nokta oldu. 
Yanında da bu mavi gözlükleri istemiştim. Renkli camları seviyorum diye...Ancak gözlük isterken, özellikle de bu tip gözlüklerde mutlaka mankenin yüzünde görün. Çünkü boyutu hiç anlaşılmıyor. Bana ikidir yüzüme büyük modeller geldi. Haa kullanılmaz mı kullanılır ancak bilseydim daha farklı modellere de göz atmayı ihmal etmezdim. Ama rengine ve altın detaylarına da bayıldım!


Saat ise yurtdışı sitelerinde olan şu uygun fiyatlı hatta baya baya ucuz saatlerden. Elmas şeklinde kesilmiş camı ve sadeliği hoşuma gitti isterken.



Bunları elbette bir kombin içinde de ekleyeceğim. Bu bir ön gösterim olsun,  detayları incelemek ve ürün fiyatlarını öğrenmek için linklere tıklamayı unutmayın :)



Sevgilerimle:)


10 yorum:

  1. Ebrucum botlarına bayıldım güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  2. botlara ve özellikle topuk kısmına bayıldım güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  3. Botlara baaa-yıl-dııımmm!!!! O topuk detayı beni benden aldı! Gerçi ürünlerin hepsi çok şık, güle güle kullan Ebru'cum; öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim çok da rahat bir bot tavsiye ederim...
      ben de öptüm :)

      Sil
  4. Botlara bayıldım,çok zevkli bir tercih olmuş.Güle güle kullanın.
    Güzel kombininizide merak ediyorum.Takibe aldım bloguma beklerim.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, memnun oldum ben de gelirim tabi :)

      Sil
  5. Leopar tutkum çok olmasa da bu botları ilk gördüğümde bayılmıştım çok güzeller güle güle kullan tatlım :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.