Pembe Tavşanlı Bot


Haftaya bu şirin pembe tavşanlı bot yazısıyla veda edeyim dedim. Evet biliyorum böyle şeyler için yaşımız geçti ama ne yapayım ki arada şeytan dürtüyor ve kız çocuğu gibi gidip oyuncaklı şeyleri kapıyorum :) Bu tavşanlı botları sitede görünce aklıma çocukluğumdan unutamadığım bir anı geldi. Senelerrrrr önce (kaç sene olduğunu hiiiç sormayın :) ben daha altı yedi yaşındayım,  kardeşim ise altı aylık bebek. Kış geliyor diye kardeşime palto almaya gidiyoruz annemlerle. Bende zaten ezelden bir yaramazlık var bir de Elçin doğunca iyice sinir oluyorum kıskançlıktan!.. Bir mağazaya girdik pembe pelüşten harika bir palto beğendiler kardeşime, üstelik bir de yine pembe pelüşten çarpraz takılan  harika bir çantası var! Görünce tabi aklım gitii! Allahım çıldırmak üzereyim! Zaten kardeş sahibi olunca süngüm düşmüş, pabucum dama atılmış bir de ona pembe pelüşten o takımı alıyorlar! Hem de çantası var! Tabii hemen başlıyorum zırıl zırıl ağlamaya...Paltonun bana olmayacağı belli, ama çanta pekala benim olabilir! Hem o daha bebek ne anlayacak çantadan! Pembe çanta! Pelüşten! Üstünde tavşan resmi bile var!.. Benim olsun benim olsunnnn İSTİYORUMMMM!... Ağlamam artınca çaresiz çanta Elçin'in boynundan çıkarılıp derhal bana takdim ediliyor :) Hehe o ne mutluluk, o ne büyük bir zafer, yıllar boyu aklımdan çıkmayan :) Çanta sıkılana kadar bende kalıp sonra gerçek sahibine gidiyor gecikmeli de olsa :) İşte bu sevimli pembe botları görünce aklıma o gün geldi...Bir bot beni taaa çocukluğuma götürdü. O yüzden aldım gitti :) Belki beğenirse kardeşime ödünç veririm biraz giymesi için :) Ne de olsa borcumuz var ona di mi :)






Dipnot: O gün bugündür değişen çok birşey yok aslında, koca kadın oldum hala kardeşimin aldıklarında gözüm kalır, onunkiler daha bir güzel görünür bana :)


Tavşanlı Bot: BURADA





8 yorum:

  1. Ay Ebru çok güldüm hikayene ya :)))) Kokoşluk zaten küçüklükten gelen bir şey :))) Yalnız botları görünce de gülümsedim; hayır yani kaç yaşındaysak kaç yaşındayız canım, giyebiliriz pekala n'olmuş??? Ayağında paralansın şekerim, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi ama konuş Başak yaaa ağzına sağlık :))))

      Sil
  2. Ama bu da alınmayacak gibi değil:)

    YanıtlaSil
  3. inan o çoğu iki kız kardeşinde yaşanan şeyler :D ama botlara bayıldım ki çok sevimliler :D

    YanıtlaSil
  4. Hehehhehe okurken hem güldüm, hem duygulandım, benimde iki kızım var, gerçi araları 2.5 yaş ama kıskançlık her yaşta var tabiii :)) Botlara bayıldım, benimde alasım geldi bi an ama sonra duraksadım, nehir kendine elsalı bot istiyor, bende bunsene botun var, seneye söz alıcam dedim, şimdi kendime pembe bot alırsam bide üstünde tavşanı olursaaa yer beni yerrrr zilloşum 😀😀😀😀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay canım yaaa yoruma bayıldımmmm öperim ufaklığı :)

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.