Limonian Anti Aging Cilt Maskesi

Limonian markası duyduğum, ancak daha önce ürünlerini denemediğim bir marka. Kaliteli Kore markası sloganıyla tanıdığım markanın cilt bakımı, makyaj, vücut ve saç bakımı başlıkları altında pek çok ürünü var. Benim elimde ise Sevgili Nilgün'ün #nilgun ozenaydin2yasinda etkinliğinde hediye edilen cilt bakımı maskeleri vardı. Artık ayda bir ya da iki cilt bakım maskesi uygulamaya ve bunu rutine döndürmeye çalışıyorum. Daha önce Garnier canlandırıcı maskeyi denemiş ve bu yazımda sizinle paylaşmıştım. Kışa girdiğimiz şu günlerde cildim anormal kurumaya, cansızlaşmaya başlayınca Limonian serisinden ilk olarak Skinlovers Anti Aging cilt maskesini denemek istedim.


Ürünün paketinde "cilt hücrelerini yenileyerek cildin daha yumuşak ve genç görünüm almasına ve kırışıkların azalmasına yardımcı olur" yazıyor. 


Daha önce kullandıklarımdan farklı olarak maske iki kısımdan oluşuyor. Önce ampul kısmını çıkarıp tüm yüze bir iki dakika masajla yediriyorsunuz. Ardından büyük paketteki maskeyi yüzünüze yerleştirip 15-20 dakika bekliyorsunuz. Maskenin hoş ve hafif bir çiçek kokusu var. Çok sevdim. Kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde koku faktörü benim için çok önemli. O yüzden bir şeyi kullanmadan önce mutlaka koklarım ki bu maske 20 dakika yüzünüzde kalacak, kötü kokmasını istemezsiniz sanırım benim gibi :)


Süreç sonunda maskeyi çıkarıp atıyoruz, yüzümüzde kalan esansı hafifçe vurarak yediriyoruz. Talimat böyle. Bende aynen uyguladım. Uygulama sonrasına cildim öncekine göre çok daha gergin ve nemliydi. Üzerine nemlendirici uygulamadım, ihtiyaç hissetmedim çünkü. Sanki buhar banyosu yapmış gibi bir ferahlık hissettim. Kırışıklık giderici etkisini tam bilemiyorum, ancak daha gergin hissettim o gerçek. Sanki evde kendi kendime maske yapmamış da ciddi ciddi bir cilt bakımı yaptırmış gibi hissettim kendimi. Ampul ve maskeden kalanları ellerime uyguladım. Sanırım yüzümden çok elimdeki kuruluğun gitmesine sevindim, pamuk gibi oldular :) Tabii ki bunlar kalıcı etkiler değil, ancak rutin olarak yapıldığında faydalı olacağına inanıyorum. Limonian'ın bu maskesinin fiyatı kendi sitesinde 8 TL, ürüne buradan ulaşabilirsiniz. Aklınızda bulunsun. Sevgilerimle :)



14 yorum:

  1. Fiyatı bence uygun :) Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de acne-control maskesini kullandım; etkili oldu gibi hatta, sevdim. Bşr sonraki sefer de bunu deneyeyim ^_^ sevgiler!

      Sil
  2. baya etkiliymiş kore ürünlerini seviyorum zaten..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet öyle oldu bende memnun kaldım hemen bloga eklemek istedim.

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Fiyat önemli tabi, performans da iyi olunca süper oluyor :)

      Sil
  4. Uygulamayı en çok unuttuğum ürünler arasında maskeler geliyor.Cildim iyice kurumaya başlamışken ilk fırsatta deneyeyim bende ;)

    YanıtlaSil
  5. Ben de gçende uyguladım memnun kaldım. Yorumu yakında blogta olacak...

    YanıtlaSil
  6. The mask looks really great:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. kore ürünleri hem etkili hem ekonomik oluyor güzel yazı olmuş teşekkürler
    keşif etkinliğinde buldum siiz takipteyim benimde bloguma destek verirseniz ememnun olurum :)
    http://herteldehayat.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.