Limonian No More Dark Circles Göz Maskesi

Limonian markasının bu göz maskesi adından da anlaşılacağı gibi göz altı morlukları için kullanılan bir maske. Göz altlarımda morluk yok, bazı günler hafif şişlik oluyor sadece. Ama yine de denemek istedim. Bu markanın ürünleri sevgili Nilgün'ün etkinliğinde gelmişti. İlk önce yüz maskesini kullanmış , memnun kalmış ve bu yazımda sizinle paylaşmıştım. O yüzden göz çevresi maskesini de merak ettim. Cildim gibi göz çevremde kuru olduğu için nemlendireceği düşüncesiyle kullandım.


Paketin içinden çıkan ıslak kağıt maskeleri göz altlarına yerleştirip 20 dakika bekledim. Oldukça serin bir his verdi ve çıkarana kadar bu serinlik geçmedi. Çıkardıktan sonra kalan sıvıyı hafifçe masajla göz çevresine yedirdim. Bende güzel bir yumuşaklık ve ferahlık etkisi gösterdi. Ertesi gün bile krem sürmüş gibiydi göz çevrem. Sonrasında normal haline döndü tabi. Günlerce süren bir etki olmuyor haliyle. Bir de asıl kullanım amacı olan göz altı morluklarına nasıl bir etkisi var bilmiyorum. Ben nemlendirir düşüncesiyle kullandım gerçektende öyle oldu.


Bence bu maske özel bir günde, özel bir makyaj öncesi kullanılırsa gayet işe yarayacak bir ürün. Elimde kalan diğer paketi öyle kullanacağım. Kuru cilt ve göz çevresine sahip olanların aklında bulunsun. Sevgilerimle...




6 yorum:

  1. göz altı morlukları için kullanılacak olan bu maskenin nem verme özelliğinin başarılı olması gerçekten çok iyi nerelerden satın alabiliriz acaba?

    YanıtlaSil
  2. Güzelmiş bakayım buna lazım olur 😊

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle canım özel bir gün öncesi çok iyi olur bu maske.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.