Rugan Bot

Bazen bazı elbiseler, bazı ayakkabılar sanki size özel yapılmış gibidir. İçinde çok rahat edersiniz, modelini çok seversiniz, her giydiğinizde hiç eskimesin istersiniz. İşte bu rugan botlar  da aynen böyle oldu benim için.  Galiba bu ara ayağımdan çıkaramayacağım bunları.  Fotoğraflar çok aydınlık olmasa da sevdiğim bir kombin olduğu için eklemek istedim. Kalın kışlık kazaklarla ince etekleri kombinlemeyi çok seviyorum. Altında kalın çoraplar olmalı tabi, Ankara'nın soğuğunda donmamak için. Ben bu ara böyle etek elbise giyeceksem termal çorap giyiyorum altına. Mus çorap görüntüsündeki termal çoraplar gerçekten normal çoraptan çok daha iyi ısıtıyor. 
Altına da bu tarz botları giyince tam benlik bir kombin oluyor.


Fermuar ve yan tokaları altın detaylı botun öndeki ipleri aksesuar çünkü iç yanlardaki fermuardan açıp giyiliyor. Bağcıklı botlarla aram hiç yok zaten, onları bağlamakla açmakla uğraşamıyorum ruhum daralıyor. O yüzden fermuarlı olması benim için tercih sebebi.




Son derece rahat ettiğim bu botu gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.  Sitedeki fotoğrafıyla birebir gelen çok tarz şık bir bot. Hem çocukla rahat edeyim, hem de şık olsun diyenler tam sizin için. Siteye buradan ulaşabilirsiniz. Pantolonla, etekle, taytla  denedim her kombinde ayrı beğendim cidden. Önümüzdeki günlerde farklı kombinlerle de post yapacağım. Fiyat ve diğer detaylar için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.


Sevgilerimle...


6 yorum:

  1. güle güle kullan canım siyahın asaleti her zaman bi başka..

    YanıtlaSil
  2. Rugan her şeyi severim, bu botları da çok zarif buldum! Güle güle giy şekercim!

    YanıtlaSil
  3. botlar çok tatlı hakikaten güle güle giy..

    YanıtlaSil
  4. Bu botlara bayıldım işte canım. Benim favorim oldu. Güle güle giy canım.

    YanıtlaSil
  5. Çok güzeller iyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  6. Kombin çok hoş olmuş tatlım ruganda ayrı bir güzel aslında kıyafetleri daha şıklaştırmak için iyi bir seçenek

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.