İki Trend: Kadife Elbise ve Tüylü Terlik

Bu sene pek tarzın ve eskiden kullandığımız pek çok detayın yeniden moda olduğu bir sene oldu. Kadifeleri bundan yirmi yıl önce pantolonlardan eteklere, elbiselerden ayakkabılara kadar giyerken uzun zamandır ortada görmüyorduk. Derken iki sezon önce yavaş yavaş canlanmaya başlayan kadife modası bu sene zirveye ulaştı. Kadife kumaşın dokunuşunu, verdiği hissi ve dıştan o şık ve kaliteli görünüşünü seviyorum. Ancak her modelde, daha doğrusu her vücutta kadife beklendiği gibi durmayabiliyor. Aklım kadifelere kaymışken bir kaç parça beğeneyim kenarda dursun dedim. İlk gözüme çarpanlar bunlar oldu. Şarap kırmızısı kadife elbise gerçekten muhteşem görünüyor. Yeşilin de tonuna bayıldım, modeli de hemen herkese uyar. Ancak favorim ortadaki siyah oldu. Nakışlara çok ayılıp bayılmasamda bu sezon artık gözüm alıştı ve birkaç parça nakışlı siparişi verdim bile :) Ürün linkleri fotoğrafın altında. Beğendiklerinizin fiyatlarını oradan öğrenebilirsiniz.



Bir diğer yükselen trend ise kadife gibi önceden bildik bir moda olup ara verip karşımıza tekrar çıkan bir moda değil. Bu benim bunca yıllık hayatımda ilk defa şahit olduğum gerçekten enteresan bir trend: tüylü terlikler! Ve bunlar dışarda giyiliyor, soğuk havalarda, karda, kışta :) Dediğim gibi ilk defa görüyorum ve pek de ölüp bittiğim söylenemez. Ancak moda söz konusu olunca asla asla dememek lazım. Çocukken platformlu ayakkabılara gülmekten bir hal olurdum. Son ne oldu, moda oldu, evi doldurdum platformlarla :) Yani yarın bir gün bu tüylü terlikleri giymem diyemiyorum ancak çok zayıf bir ihtimal diyorum. Ancak evde olabilir :) Şu modelleri ev terliği olarak hoşuma gitti :))) 



Sizler yükselen trendleri takip ediyor musunuz? Yakışsa da yakışmasa da, kafama uysa da uymasa da modaysa giyerim diyenlerden misiniz? Yoksa benim gibi çok moda olan şeylere, özellikle böyle tüylü terlik modası gibi trendlere ihtiyatlı yaklaşanlardan mısınız?

Sevgilerimle :)




5 yorum:

  1. Wonderful dress and very cute shoes!
    Have a nice day!
    www.recklessdiary.ru

    YanıtlaSil
  2. Ortadaki elbiseye bayıldım :)

    YanıtlaSil
  3. Aww, so beautiful! The first one is my favorite :)

    fashionabejita.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Terlikler çok cici ama sokakta giyemem :) ev ayakkabısı olarak kullanabilirim.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.