Kapüşonlu Kürk Mont

Bu sene yapay kürkler, kürk görünümlü pelüşler inanılmaz moda. Tüylü montlar, botlar, eldivenler altın çağını yaşıyor sanki. Ben de aksesuarlarda pelüş ve türevlerinin kullanılmasını çok seviyorum. Özellikle bot ve çizmelerde çok hoş görünüyor. Kürk görünümlü bu pelüş mont ise kapüşonlu ve spor görünümüyle ilgimi çekti. Kürk mont ve kabanlar azıcık kilolu gösterse de ben seviyorum.


Pelüş kabanımı siyah beyaz elbisem ve tavşanlı botlarımla giydim. 


Bundan öncesinde kapüşonsuz bir model almıştım. O biraz daha klasik göründü gözüme, bunu daha spor kullanırım diye düşünüyorum. Eğer böyle tüylü şeylerden hoşlanıyorsanız Rosegal'e TIK. Pek çok model ve buradakinin yarısından daha düşük fiyatlar olduğunu göreceksiniz.





Montu elimden geldiğince detaylı göstermeye çalıştım. Yurtdışı alışveriş konusunda hala emin olamayanlar varsa sitedekiyle benim fotoğraflarımı karşılaştırın. Ona göre karar verin derim. Bana göre birebir aynı ürün ve ben bu seçimden çok memnun kaldım.


Burada tam belli olmayan tavşanlı şirin botları ayrı bir postta detaylı göstereceğim.


Fotoğrafları siyah beyaz yayınlamaya karar verdim bu sefer bir değişiklik olsun bakalım :)Ankara'da soğuk ve kar devam ederken bu sıcak tutan pelüş mont ve tavşanlı botu umarım benim kadar sevmişsinizdir. Kombin detayları ve fiyatları aşağıdaki linkten görebilirsiniz. Herkese güzel bir hafta diliyorum...


Sevgilerimle :)




12 yorum:

  1. tatlım inan ben de bayılıyorum bu peluşlu montlara hatta bi tane de ben vermiştim sipariş tam olarak benzemese de yolda gelecek.. sana da çok yakışmış bu kombine gri arka plan da çok iyi gitmiş bence öptüm çok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya öyle mi, merak ettim seninkini de, eminim çok yakışacak :) bende öptüm Ümrancım...

      Sil
  2. Pelus kabanlar harika oluyor varsın azcık kilolu gostersin onemli degil guzel gunlerde giy tatlımm resimlerde harika

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Ebrucum :) napalım katlanıcaz kilolu görünmeye :)

      Sil
  3. güle güle kullan canım çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  4. çok tatlı biraz daha uzun bir şey arıyorum buna benzer güle güle giy...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İremcim az uzunu geliyo bir kaç gün sonra bloga, ona bakarsın :)

      Sil
  5. Monta da bayıldım ama asıl fotoğraflardaki havan harika! Bir de, acaba saçını böyle gri mi yapsan diye düşünmedim değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu fotoğrafları siyah beyaz düzenledim bakınca benim de çok hoşuma gitti, teşekkür ediyorum Başakcım :) Gri saç burda iyi durmuş ama normalde pek gitmez gibi geliyor bilmiyorum...:)

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.