Leopard Forever

Günler öyle hızlı geçiyor ki ne zaman hafta bitiyor ne zaman başlıyor karıştırır oldum. Tüm gün birşeyler yapıyor ancak yine de uyuyana kadar yapacaklarımı bitiremiyorun. Benden çok daha yoğun yaşayan insanlar tanıyorum, iki çocuklu ve çalışan anneler mesela, kendilerini gerçekten kalpten tebrik ediyorum. Şu an Öykü iki yaşında ve en hareketli zamanları başladı. Onunla, evle ve blogla uğraşıyorum ve başka birşey için zamanım da halim de kalmıyor. Sanırım bir süre daha böyle gidecek. Gelelim bugünün konusuna... Leopar deseni öyle bir şey ki gördüğüm zaman gözümü alamıyor çoğu zaman karşı koyamıyorum. Elbise üzerinde pek kullanmasam da ayakkabıda ve aksesuarlarda çok seviyorum leoparı.


Daha öncede bu leoparlı botu paylaşmış ve çok güzel dönüşler almıştım. Topuklarının orjinalliği ve leopar deseniyle çok tarz bir bot gerçekten. Giydiğim zaman gözler sürekli ayaklarımda oluyor farkediyorum :) O yüzden sizlerle tekrar paylaşmak istedim.




 Dresslily sitesinden ve buradan yaptığım alışverişlerden memnunum. Daha önce çok defa alışveriş yaptım ve fiyat/kalite oranı iyi bir site. Bu botu da çok sevdim. Detaylı görebilmeniz için yakın çekim yapmaya çalıştım. Deseni ve orjinal modeliyle benim çok beğendiğim bu botu siz de beğendiyseniz linki aşağıda.




Sevgilerimle...



7 yorum:

  1. The shoes are beautiful, love it:)

    YanıtlaSil
  2. Ben bu botların her şeyine, ama özellikle topuk detayına bayılmıştım ilk paylaştığında! Cidden çok güzelmiş, güle güle giy canım!!! Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de leopar desenine tav olup topuğuna aşık olarak bitirmiştim alışverişi :) Teşekkür ederim bende öpreimmm :)

      Sil
  3. topuğu da çok tatlı leopar deseninin ben de aksesuarda kullanmayı seviyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok abartmaya gelmiyor bu leopar İremcim :) Panter Emele dönüyor insan sonra :)

      Sil
  4. Harika bir ayakkabı güzel günlerde giy

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.