Pastanı Tasarla: icaked.com

Yılbaşı akşamı için annemler, kayınvalimdemler, kardeşim ve eşi ailece beraber olma planı yaptık. Ben de adet olduğu üzere bir yılbaşı pastası sipariş etmeye karar verdim. Kütük pastaları çok sevmeme rağmen bu defa Öykü'nün hoşuna gidecek bir pasta olsun istedim. Hazır pastaların içinden beğenemedim, kendim pastaneye gidip anlatmaya da üşendim... Derken internet üzerinden kendi pastamı kendim tasarlayıp sipariş edebileceğim harika bir site keşfettim. Siz tasarlayın, biz pastalayalım sloganıyla bu işe girişen www.icaked.com sitesi benim gibi kendi pastasını online tasarlamak isteyenler için harika bir uygulama oluşturmuş. Siteye girip çok basit adımlar eşliğinde üç boyutlu olarak pastanızı oluşturup dilediğiniz gibi süsleyebiliyorsunuz. İşe pasta tabanıyla başlıyorsunuz, kaç kişilik istediğinizi tıklayıp pastanın şeklini seçiyorsunuz. Dikdörtgen, kare, yuvarlak, kalp şeklinde ya da harf ve rakam şeklinde onlarca şeçenek var. Sonra pastanın rengi ve üstüne istediğiniz figürlerle devam ediyorsunuz. Ben yılbaşı temalı istediğim için noel baba, geyik ve hediye paketleri ekledim. Bunları da birçok seçenek arasından kendiniz seçiyor, açısını ve büyüklüğünü kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Öyle zevkli ki, hiç bitmesin istedim pasta tasarlama işi :) Ama gayet pratik bir program olduğundan tahminimden kısa sürede kafamdaki pastayı üç boyutlu olarak oluşturdum ve hemen kaydettim. Kaydettiğim tasarım şu:

Ve pastam da bu:



Siparişim istediğim gün Liva pastanesinden adresime geldi. İşte hepsi bu kadar! Ve tamamen benim yarattığım, kendi zevkime göre dizayn ettiğim pasta tam tamına siteye kaydettiğim şekilde geldi. 


Üstündeki figürleri görünce Öykütoş mutluluktan uçtu, defalarca mum yakıp üfledi ve bütün gece yapış yapış olana kadar pastanın figürleriyle oynadı durdu :) Seneye doğum gününde yine buradan pasta oluşturma düşüncesindeyim.


Eğer bu uygulama hoşunuza gittiyse siteye buradan girip inceleyebilirsiniz. Sevgilerimle...






7 yorum:

  1. facede görmüştüm ve çok beğenmmiştim pastayı :) kendin tasarlayabilmen çok güzelmiş bi bakayım canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ümrancım beğenmene çok sevindim, bak bakalım aklında olsun bu site :)

      Sil
  2. ebrucum istanbula da gönderirler mi?
    Bu hafta Bade'nin doğum gününü kutlayacağız.
    Önerilerin varsa yazarsan sevinirim, senin yeni yaş partilerin çok şık oluyor ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elifcim bu ay sonuna doğru İstanbul da başlayacaklarmış ancak sana yetişmez sanırım. Biz Öykü küçük olduğundan iki seferdir evde kutladık ilkini yazmıştım blogda. Çok teşekkür ederim güzel yorumun için :)

      Sil
  3. Tek kelimeyle harika! İstanbul'da başladığı zaman bende değerlendirebilirim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakın zamanda başlayacakmış, teşekkür ederim canım öpüyorum :)

      Sil
  4. ÇOK ŞIK PASTA MUTLU YILLAR

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.