Siyah Kürk

Geçtiğimiz günlerde kapüşonlu ve daha spor modelini burada paylaştığım siyah kürkten sonra dolabıma bir de bu klasik modeli ekledim. Daha öncekine göre boyu uzun, kapüşon yerine yakası var ve tüylerinin rengi daha parlak siyah. İkisinin yeri ayrı. Kalçayı kapatacak uzunlukta bir model arıyorsanız bu gerçekten çok kaliteli bir kürk ceket, benden söylemesi :)


Fotoğraflar ise karı kışı bitmeyen canım Ankaramın gölü Mogan'da çekildi. Soğuk havada buz tutmuş gölün üstünde bu fotoğrafları çekerken azıcık tedirgin olmadım desem yalan olur. Tamam hava buz gibi, göl de tamamen donmuş ama, belli mi olur ya?.. Eşim işi abartıp gölün üstünde epey bir ilerledi. Bense belli bir noktada fotoğraflarım çekilene kadar zor sabredip işimiz bitince de anında topukladım :)


Bir stil postu hazırlarken en zoru fotoğrafları nerede çekileceğimiz konusu. Evdeysem, kimse yoksa otomatik çekimlerle hazırlıyorum postları mecbur. Ancak vaktimiz varsa arabayla gezip mekan ve ambiyans fakiri Ankara'da kendimize yer arayıp duruyoruz. Neyse ki bu sefer şanslıydık. Gölbaşı donmuş haliyle normal zamandan kat be kat güzeldi. 








Karda çekilen fotoğrafları çok sevdiğim için bu sefer bol fotolu bir post oldu. Allahtan üstümdeki gayet sıcak tutuyordu, yoksa hava gerçekten buz gibiydi. 




Eğer Zaful'daki farklı kürk ve pelüş modellerini de görmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Sevgilerimle...


14 yorum:

  1. Göl üstünde fotoğraflar acayip havalı olmuş :) Yalnız Serhan'ı bu fotoğraf konusunda çok takdir ediyorum! Epey gönül evrdi bu işe, sonuçlar da süper! Seni çok öpüyorum, Serhan'a da selamlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla Başakcım haklısın Serhan'ın hakkı ödenmez, sağolsun. Yorumu ona okudum pek bir mutlu oldu :) Selamını da anında ilettim, bizden de selamlar, öpüyoruz :)

      Sil
  2. Beautiful coat and shoes Dear:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you so much for your nice comment :)
      kisses

      Sil
  3. oh ne güzel bol manzaralı bir post olmuş bu siyah kürk de ayrı bi güzelmiş canım :)

    YanıtlaSil
  4. senin kürk montlarına bayılıyorum.. göl ve manzara harika ama ben cesaret edip çıkamazdım sanırım üzerine...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz de yaptık bi çılgınlık ama epey korktum :)

      Sil
  5. Siyah kürke bayılmıştım Instagramda ilk gördüğümde de. Ancak linke tıkladıgımda o çıkmadı. Kalmadı mı yoksa. Eğer diğer bedenleri mevcutsa onu koyabilirsin görünür o zaman. Demekki senin beden kalmamış. Beden beden de link farklı oluyor canım. Güle güle giy. Müthiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya sold out olmuş :( bedenlerde yok...Çok teşekkür ederim dikkatin için öpüyorum :)

      Sil
  6. Tarzınızı ve sizi çok beğeniyorum :) sevgiler!

    YanıtlaSil
  7. kürkü tüylü şeyleri çok seviyorum ben de ama özellikle böyle peluş olanları tercih edenleri ayrıca bi tebrik ediyorum <3

    YanıtlaSil
  8. Dimi ama Alice, doğrusu bu :) teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.