Tavşanlı Bot

Topuklulara artık yavaş yavaş dönsem de düz ayakkabıların rahatlığından vazgeçemiyorum. Daha önce kapüşonlu kürk montumla giydiğim ve orada detaylı görünmeyen bu botu yakından göstermek istedim. Bu aralar yurtdışı alışverişleri sağolsun bu şirin bot gibi bir iki şey buluyorum moralim yükseliyor hemen. Böyle tatlı şeylere bayılıyorum! 

Bu botun üstündeki kapitone kumaşı çok severim. O yüzden görür görmez ilgimi çekmişti. Kürklü kurdelesi ve tavşan kulakları da olunca yine içimdeki çocuk dayanamadı, aldı :)


Dresslily sitesi de severek alışveriş yaptığım ve sürpriz yaşamadığım yurtdışı alışveriş sitelerinden. Benim bir siteden alışveriş yapıp "güvenilir site" olarak tavsiye etmek için dikkat ettiğim noktaların başında ürünün sitedeki fotoğrafıyla aynı olması geliyor. İkinci nokta kargo teslim süresi. Ve tabii ki kullandıkça da dayanıklılık ve kalitesini anlıyorum. Bu sitede bu anlamda hiç sorun yaşamadım.

Eğer bu cici botları sevdiyseniz aşağıdaki linkten fiyat ve detayları öğrenebilirsiniz.


Sevgilerimle...

Not: Allahım bana biraz olsun insanları tanıma, niyetlerini önceden anlama becerisi ver :) Ya da karşıma bu iki yüzlü insanları hiç çıkarma...Amin :)



3 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.