Bloomy Studio

Geçtiğimiz günlerde sevgili Ayşegül'ün davetiyle Bloomy Studio da keyifli bir workshop için buluştuk. Tanıyanlar bilir el becerilerim iyidir, el emeği ile yapılan işleri de çok severim. O gün Bloomy Studio da gerçek çiçekler kullanarak toka yaptık. Çok benzer bir çalışmayı kendim yapmış ve daha önce bu yazımda paylaşmıştım. Tamamen doğal malzemeler, gerçek kurutulmuş çiçekler ve sculentler workshop için hazır halde bizi bekliyordu.


Ortamın güzelliği zaten beni mest etti. Bu şahane malzemelerle hazırlanmış masayı görünce hemen işe başlamak için sabırsızlandığımı itiraf edeyim :)



Hangi çiçeği nerede kullanabilirim diye bir süre düşündükten sonra başladım kendi tasarımın olan tokamı oluşturmaya...


Bu tip işleri yaparken insan bir süreliğine de olsa dış dünyadan koparak deşarj oluyor. El işi hobileri sevmemin nedeni de bu zaten. Hepimiz kendimizce birer tasarım yarattık. Ve herkesin ki ayrı güzel oldu. Kimi daha sade, kimi daha iddialı, kimi daha küçük, kimi daha büyük ama herkes kendine özgü şık birer toka yarattı bu güzel workshop sonunda.




Bloomy Studio düğün organizasyonları, marka lansmanları, açılışlar, davetler, galalar ve özel yemekler konusunda başvurabileceğiniz hem orjinal hem de son derece kaliteli işlere imza atan bir marka. Sitesine girip göz atmanızı tavsiye ederim. Ben evlenirken kendilerini tanısaydım gelin buketimi kesinlikle burada yaptırırdım. Çok orjinal işlere imza atıyorlar. Bu güzel workshop için hem Bloomy Studio, hem de sevgili Ayşegül'e tekrar teşekkür ederim. Güzel fotoğraflar ise sevgili cikozzy İlknur'un objektifinden.

Sevgilerimle...


1 yorum:

  1. harika bir yermiş, tokalarınıza da bayıldım! ben çok severim böyle dallı çiçekli doğal tokaları =) koruması özen ister ama olsun =) sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.