Kiko Ruj ve Far

Kiko Smart ruj 404 numara

Geçtiğimiz günlerde Kentpark AVM de açılan Kiko mağazasının açılışına gitmiş ve o günle ilgili yazımı burada sizinle paylaşmıştım. O gün Kiko bloggerlar için açılışa özel hediyeler hazırlamıştı. Bu arada bende epeydir istediğim pembe alt tonlu, kolay sürümlü nude ruju Kiko' da bulmuştum. İşte aldığım günden beri aralıksız kullandığım o ruj, Smart 404 numara. Bu kadar yumuşacık, güzel nemlendiren ve hoş kokulu bir nude ruj bulmak kolay olmuyor. Fiyatı 19.90 tl.

Kiko Smart ruj 404 numara

Hediye paketinden çıkan ürünlerden biri olan 23 numaralı far gri alt tonlu bir mavi. Aslında mavi far hiç sevmem hiç de kullanmam. Ancak gri tonu nedeniyle hoşuma gitti. Gayet güzel renk veriyor ve tozutma yapmıyor. Kalıcılığını deneyemedim. 

Kiko far 23 numara

Kiko far 23 numara

Yine Kiko'nun hediyelerinden olan Gossamer Emotion 106 numaralı ruj ise kırmızıya bakan bir koyu pembe. Çok kullanışlı bir ton. Ne kıpkırmızı, ne pespembe, arada yumuşak ve hoş bir ton. Sürümü çok yumuşak ve dudağımı çok güzel nemlendirdi. Mat ruj kullandığım zamanlarda dudağımda oluşan kuruluktan eser yok bu ruju sürdüğümde. Bir de ambalajı harika. Fiyatı 39.90 tl.

Kiko Gossamer Emotion 106

Kiko Gossamer Emotion 106

Bu ruju çok beğenince hemen kullanmış ve instagramda aşağıdaki kolajla paylaşmıştım.

Kiko Gossamer Emotion 106

Sonuç olarak Kiko çok ucuz olmamakla beraber makul fiyatlı ve fiyatına göre kaliteli ürün yelpazesine sahip bir marka. Ben Kiko'yu sevdim. Yeni ürünlerini alıp denedikçe paylaşacağım. Siz Kiko'yu denediniz mi, bu markayı seviyor musunuz?







3 yorum:

  1. Ben Kiko'nun farlarına bayılıyorum! Yurt dışına çıktıkça alırdım şimdi elimizin altında olması süper oldu <3

    YanıtlaSil
  2. Bende likit olanlarından almıştım. Güle güle kullanın sevgilerle
    http://tembelprenses.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Ben özellikle fara bayıldım. mutlu günlerde kullan canım

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.