Loreal True Match Kapatıcı 01 Ivory


Göz altı için kullandığım Cecile marka concealer bitince yenisini almak için gittim ancak herkesin öve öve bitiremediği Loreal True Match merakım galip geldi bu sefer de bunu almayım dedim. Çok övülen ürünlerin genelde vasat çıkmasına alışkın olduğum için beklentimi yüksek tutmadım. Ancak şaşılası bir şekilde bu kapatıcı hem çok güzel bir aydınlık veriyor hem de gayet uygun fiyatlı. Yani övgüleri hakeden bir ürün. Ben 01 ivory rengini aldım. Alırken bileğimde ve elimin üstünde denedim, gayet güzel kapatıyordu. 


True match in yapısı ince, yumuşak ve mat bitişe sahip. Benim ise cildim ve haliyle göz çevrem kuru o yüzden mutlaka altına nemlendirici sürüyorum. True match kapatıcıyı da nemli bir makyaj süngeriyle uyguluyorum. Parmaklarımla uyguladığımda istediğim sonucu alamadım. O yüzden süngerle kullanıyorum. Çok güzel aydınlatıyor. Öyle bembeyaz parlamadan hoş bir aydınlık veriyor. Ancak benim gibi kuru ciltli iseniz altını güzelce nemlendirmeniz şart. Yoksa homojen dağılmıyor, dayanıklı olmuyor.


Rengi sarı alt tonlu olan bu kaparıcıdan genel olarak çok memnun kaldım. Ancak azıcık da olsa çizgilere dolma durumu oluyor. Nemi süngerle uygulamak bunu en aza indiriyor olsa da bir iki saat içinde çizgilere hafifçe doluyor. 


Fiyatı ise 25-30 tl arası, ben daha pahalıya almıştım neden acaba bilemedim :) Eğer göz altlarınızda çok yoğun morluk vs yoksa bu kapatıcı ile iyi anlaşacağınızı düşünüyorum. 

Sevgilerimle...






6 yorum:

  1. Şu anda Note kullanıyorum maybelline de hazırda bunu hiç denemedim ama çok hevesli değilim nedense 🙈🙈

    YanıtlaSil
  2. Uzun süre oldu loreal fondöten ya da kapatıcıları bırakalı. Artistryden çok memnunum...

    YanıtlaSil
  3. Çok sevdiğim bir kapatıcı :)

    YanıtlaSil
  4. Çok sevilen bir kapatıcı ama bilediğindeki duruşundan göz altlarımda direkt kuruyacağı hissine kapıldım... güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  5. Koyu halkalarıma işe yaramaz gibi ://

    YanıtlaSil
  6. Fiyat performans açısından ortada bir ürün gibi..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.