Ozonlabs Lansman

Geçtiğimiz hafta sonu sevgili Ayşegül ün (Ankara Etkinlik) davetiyle Ankuva'da bulunan Lokal 71 de Ozonlabs Lansmanı için bir araya geldik. Ozonlabs benim ilk defa duyduğum bir marka. Aslına bakarsanız ozonun etken madde olarak tedavi ve kozmetik amaçlı kullanıldığından da haberim yoktu.


Lokal 71 e gittiğimizde Ozonlabs ürünlerimiz bizi bekliyordu. Firma yetkilisi sunum yaparken biz de ürünü açtık ve denedik. Kokusu biraz değişik. Ancak sürdüğünüz bölgeden bir süre sonra yıkayarak temizlediğiniz için sorun olmaz diye düşünüyorum. Peki bu Ozonlabs nedir, ne işe yarar dediğinizi duyar gibiyim :) Hemen anlatayım. Ozonlabs cilt lekeleri, akne, kırışıklık, selülit, çatlaklar ve dermatit tedavisinde kullanılan ve son derece etkili bir ürün olarak anlatıldı.


Ozonlabs tamamen doğal üretim ilk hasat zeytinlerden soğuk sıkım yöntemi ile elde edilmiş zeytinyağının bir kaç gün içinde soğuk füzyon ile yüksek ozona tabi tutulmasıyla üretiliyormuş. Kendi şişesinde 29 yıl bozulmadan kalabilen tek ozonlandırılmış zeytinyağı olan Ozonlabs tüm cilt tiplerinde kullanılabilecek bir cilt gençleştirici ürün şeklinde tanımlanıyor. Düzenli olarak kullanıldıktan 21 gün sonrasında cilt bebek hücreleri üretmeye başlıyor ve ilk görünen etki daha beyaz ve parlak bir cilt oluyormuş. Alman teknolojisi ile üretilen Ozonlabs'ın ilk 6 ay düzenli kullanılması gerekiyormuş. Kullanımı ise ise sabah akşam temiz cilt üzerine uygulama yapılıp, su ile temizlenmesi şeklinde. Sorunsuz ciltlerde ise haftanın belli günlerinde kullanılması ve 20 dakika ciltte tutulup yıkanmasının yeterli olacağı söyleniyor. Ben bu ürünü göz çevremde ve yüzümde kullanacağım. Sonuçları ise blogda tekrar paylaşacağım. Gerçekten her derde deva tabir edilen bu ürünü çok merak ediyorum. Lansmanın yapıldığı mekan ise Bilkent Ankuva içinde, ilk defa gittiğim Lokal 71. Burası ilginç bir dekora, hoş bir ambiyansa sahip tarz bir mekan. Özellikle fotoğraf çekimleri için çok hoş fonlar mevcut. Bizde bolca kullandık kombin çekiminde. Tüm fotoğraflar şahane oldu hem Betül Okandan hem de Lokal 71 in harika fonları sayesinde. 



Yemek olarak benim seçimim beyaz et oldu. Mantar soslu tavuk gerçekten çok başarılı olmuştu. Giderseniz bu tavuğu deneyin, eminim seveceksiniz. 


Ozonlabs markasını tanıdık, bu iddialı ürünü inceledik, yemek yedik, şahane insanlarla keyifli sohbetler ettik. Zaman nasıl geçti anlamadım. Böylelikle bir güzel etkinliğin daha sonu gelmişiz. 


Etkinlik daveti için sevgili Ayşegül'e, Lansman için Ozonlabs'a, ev sahipliği için Lokal 71'e ve güzel fotolar için Betül Okandan'a tekrar teşekkürler. Markayı ve detayları incelemek bilgi almak isterseniz linke buyurun: Ozonlabs 

Sevgilerimle... 






6 yorum:

  1. Great event:) You look beautiful:*
    Have a lovely day!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. markayı duymadım ama ozonlu ürünler kullanmıştım kokuları hariç etkileri gayet iyi bence..

    YanıtlaSil
  3. Yorumları bekliyorum tatlım :)

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle ürünü gölgelemişsin güzelliğinle. Güzel bir etkinlik olmuş.

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir etkinlik olmuş yine çok şık ve güzelsin :)

    YanıtlaSil
  6. Mekan ve etkinlik güzel...Markayı ilk kez duyuyorum ama ozon yağıyla bu sene Şirince'ye gittiğimizde tanışmıştım.Özellikle lekeler üzerine deneyeceğim..Bu ürünü de incelemeye aldım.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.