Pileli Etek

Moda bazen insanı çok uzak olduğu şeylere yaklaştırıyor. Bundan birkaç sene önce diz altı pileli etek giyeceğimi söyleseler "Asla" derdim. Ancak ne demişler "Asla asle deme". Moda bütün büyük laflarımızı afiyetle yutturuyor bize. İşte pileli etek itirafım sonrası gelsin konuyla ilgili stil postu. Bu eteklerin en sevdiğim yanı bu şekilde spor parçalarla kombinlenmeye müsait olması. Daha klasik parçalarla da giyilebilir, spor ayakkabılarla da...Bende ne klasik ne spor ikisinin arasında bir tarz seçtim bu sefer. Sonuçtan memnunum pileli eteğim çok beğenildi. Kombin fotoğrafları ise sevgili Betül Okandan Photography objektifinden. Tabi bir profesyonele poz verince kombinde, fotoğraflar da güzelleşiyor. Buradan kendisine tekrar teşekkür ederim.






Fotoğraflar kadar ortamın ambiyansı da güzeldi tabii. Burası Bilkent Ankuva da bulunan Lokal 71. İçeride ideal fotoğraf fonu olabilecek pek çok güzel köşe vardı. İlk defa gittiğim Lokal 71 dan başka bir yazıda detaylı bahsedeceğim. Kombin detayları aşağıdaki linklerde. pileli eteği sevdiniz mi? Yorumları merak ediyorum :)

Etek: ZAFUL
Bot: ZAFUL 
Deri Mont: FOREVER21 



6 yorum:

  1. canım ben eteğe kesinlikle bayıldım her yerden de söylüyorum ama :) ama şunu da söyleyim senin kombinin eteği daha da güzel göstermiş kocaman maşallah çok öptüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bu eteği kombinlemek pek kolay olmadı. En uygun böyle olur diye düşündüm. Teşekkür ederim, sana da çok yakışır :)

      Sil
  2. Fotoğraflara da sana da bayıldım. Mutlulukla kullan cicilerini...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nilgüncüm , inşallah :)

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.