Biota59 Elements Superior Anti Wrinkle Cilt Bakım Serisi

Biota59 Elements markasının renkli kozmetikleri ile daha önce tanışmış ve bu yazımda allık, far ve ruj üçlüsünü sizlerle paylaşmıştım. Severek kullandığım temiz içerikli Biota59 Elements in cilt bakım ürünlerini sevgili Gülsen'in etkinliğinde görünce hemen ilk deneyeceklerim arasına aldım. Biota'nın bu serisi resveratrol özlü Superior Anti Vrinkle (kırışıklık karşıtı) seri tam aradığım şeydi bu ara. 

Resveratrol Nedir? Neye Yarar?

Resveratrol özlü filan diyoruz da peki o nedir derseniz, ki ben dedim :) Hemen bir açıklama getireyim; üzüm kabuğunda bulunan resveratrol ün antioksidan özelliği E vitamininden 50 kat, C vitamininden ise 30 kat fazlaymış. Bu maddenin yaşlanmayı yavaşlatıcı hatta yaşam süresini uzatıcı etkisi olduğu düşünülüyormuş. Kulağa ne kadar hoş geliyor değil mi? Ben ilk defa duyduğum bu maddenin kanıtlanmış bu özelliklerinin cildime iyi geleceği umuduyla hemen başladım kullanmaya. Tabiiki cilt bakım ürünlerinde sonuçları kısa vadede almak mümkün değil. O nedenle ilk izlenimlerimi paylaşmak ve daha önce duymadıysanız bu seriyle sizi tanıştırmak istiyorum. Nemlendirici kremi Superior Anti wrinkle krem yaşlanmayı geciktirici, çizgi oluşumunu önleyici, cilde parlaklığını ve nemini geri kazandıran bir ürün olarak anlatılıyor. Ayrıca SPF15 koruma özelliği mevcut.


Kremi elinize alınca hafif yoğun bir yapısı ve çok hafif hoş bir kokusu var. Sürer sürmez emiliyor, sonrasında cilde dokununca yumuşak bir his veriyor. Benim cildim kuru. Kışın özellikle epey özenli olmam gerekiyor. Biota Superior kremin nem verme özelliğini oldukça iyi buldum. Fiyatı 47 TL.


Aynı serinin göz kremi Biota Superior Anti Wrinkle eye cream, yine SPF15 korumalı,  göz çevresini aydınlatma, kışıklıkların önüne geçme vaatleri olan bir krem. 


Sürümü yumuşak ancak yoğun bir krem. Göz çevremi sürer sürmez hemen rahatlatıyor. Kokusu yok. Aynen yüz kremi gibi bu da çabuk emiliyor, yapışkan his bırakmıyor. Fiyatı 56 TL.


Biota Superior Anti Wrinkle Cleansing Gel ise nemlendirmeden önce cildin olmazsa olmazı temizlik için şart. Ağır makyaj yapmadığım hatta bazı günler allık ve parlatıcı hariç hiç birşey sürmediğim için cilt temizliği için misel suları tercih ediyorum. Ancak ikinci tercihim de temizleme jelleri. 


Şeffaf açık sarı jelin kokusu yok, ya da bana gelmiyor yok denecek kadar az da olabilir. Çok güzel köpürüyor. Ben deniz süngeri ile köpürtüp yüzümü temizliyorum. Gayet güzel temizliyor. Fiyatı 24 TL.


Son ürün ise Biota Superior Anti Wrinkle Cleansing Tonic. Ben aslında tonik kullanmayı atlayıp temizledikten sonra direkt krem sürerim. Ancak sıkılaştırma özelliğinden ve ciltte kalan kiri temizlemesi açısından toniğe artık daha sık el atar oldum. Fiyatı 24 TL.


Biota59 Elements ürünleri ile tanıştınız mı bilmiyorum. Ancak eğer temiz içerikli ürünler konusunda hassasiyetiniz varsa bu marka aklınızda bulunsun mutlaka. Renkli kozmetikleri gibi cilt bakım ürünlerinden de memnun kaldım ben. 

Sevgilerimle...





8 yorum:

  1. krem ve jel bende de var henüz kullanamadım merak ediyorum güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Benim merak ettiğim bir seriydi hemen denedim :)

      Sil
  2. Ben bu seriye başlamak için elimdekilerin bitmesini bekliyorum; ama, belki göz kremini öne alabilirim çünkü şimdi kullandığım sanırım bana ağır geldi, göz altımda yağ bezesi oluştu gibi :/ Yüz nemlendiricisinin ambalajına bayıldım bu arada, sanat eseri olmuş resmen :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En korktuğum şeylerden biri de o bezeler. Bir defa oldu ve çok zor kurtuldum. Hem kuru ciltte nasıl oldu onu da anlamadım :( Umarım en kısa sürede giderler. Öperim :)

      Sil
  3. Biota59 ürünleri çok güvendiğim ürünler.

    YanıtlaSil
  4. Ben toniğini aldım kullanıyorum yüzümü tertemiz hissediyorum ve kokusuna bayıldım

    YanıtlaSil
  5. Toniği ne bayıldım ve kesinlikle diğer ürünlerini de kullanacağım

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.