Fashion Mia Siyah Beyaz Çizgili Elbise

Elbiseleri ve elbise giymeyi çok seviyorum. Bebekten sonra rahatlığa alışsamda özel bir yere gideceğim zaman ilk elimi attığım şey elbiseler oluyor. Neden, çünkü tek parça olduğu için kombinleme derdi yok. Sadece ayakkabı ve çantayı bulup, giyinip çıkabiliyorsun. Elbise giymenin bir diğer güzelliği de şu; doğru model ile çok daha ince ve uzun görünebilmek mümkün. 


Elbise Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

İlk olarak boydan başlayalım. Eğer çok kısa boyluysanız orta boy elbiselerden kaçınıp diz üstü modeller tercih etmelisiniz. Bu sizi daha uzun gösterecektir. Ancak aynı tavsiyeyi kalın bacaklar için veremiyorum. Eğer bacaklarınız kalınsa çok mini giymek yerine midi boy elbiseleri bot ya çizmelerle giyebilirsiniz. Beliniz ince ise bele oturan modelleri, kalın ise göğüsten aşağı düz inen modelleri tercih etmelisiniz. Balık etli ya da kilolu iseniz tek renk elbiseler desenlilere göre sizi daha ince gösterecektir. Göğüsleriniz büyükse üst kısmı daima koyu renk kullanmakta fayda var. Yine v yaka elbiseler boyun kısmını uzatıp göğüslerinizi olduğundan küçük gösterecektir. Yani hepimize yakışacak bir elbise modeli var gördüğünüz gibi. Bende geçtiğimiz günlerde Ankaralı Anneler ile Propa markasının lansmanı için buluşmaya giderken en sevdiğim model olan bele oturan kloş etekli bu elbiseyi giydim.  Elbisem ilk defa alışveriş yaptığım Fashion Mia.com dan. Gelen ürünler sitedeki fotoğraflarına uygun şekilde geldi. Memnun kaldım. Üstü siyah beyaz çizgili altı ise düz siyah kumaştan olan bu elbiseyi uzun çizmelerle giydim.   Çizgili elbiseleri seviyorum. Hele de siyah beyaz çizgiliyse daha çok hoşuma gidiyor. Çizgilerin modası geçmez bilirsiniz. Her dönem var olan klasiklerdendir. Fotoğraf mekanımız ise etkinliğimizin ev sahibi Kahya Otel. Ankara da bilmediğimiz gayet hoş oteller de varmış. İşte o günkü kombinle kareler...





Bu tatlı elbiseyi incelemek ve yeni bir alışveriş sitesi keşfetmek isterseniz link aşağıda, sevgilerimle...

Elbise: Fashion Mia 
Çizme: Charles&Keith 




8 yorum:

  1. Ay cok güzelmis yaa :)cizmelerle cok hos olmus bence :)

    YanıtlaSil
  2. Üzerinde muhteşem duruyor bence.Güle güle kullan ♥ Kombin sorunu olmadığından elbiseler sıklıkla benimde tercihim oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filizcim beğendiğine sevindim çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. işte bu tarz elbiseleri seviyorum çok rahat benim de geldi bi kaç parça kombinlenmeyi bekliyor :) güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  4. Bu elbiseler rahatlık yönünden çok iyi. Güle güle giy canım.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.