Gri Süet Bot

Takvimler Mart'ın başını gösterip güneş hafifçe ısıtmaya başlayınca benim de moralim düzelmeye başlıyor. Fotoğrafların çekildiği gün 18 dereceyi gördük Ankara'da. Yine de aldanmamak lazım zira bugün bu saate kadar yağmur yağdı aralıklarla. Yine de kış bitmiştir, vuslat yakındır sevgili arkadaşlar :) 


Yurtdışı alışveriş sitelerinden elbise-ayakkabı ağırlıklı alışveriş yapsamda aralarda aksesuar ya da ev eşyası aldığım da olmuyor değil. Mesela gözlüğüm Dresslily den. Buna benzer birkaç gözlük paraladığım için yenisini istedim. Modelini ve rengini sevdim.


Son dönemde aldığım morlu pembeli iddialı modellerin yanında bir tane de sade olsun diye aldığım gri botlarım ortadan az uzun topuk boyuyla günlük kullanım için ideal. Hem denge sorunu yok hem de rengi pek çok kombinle uyumlu. Bir de boğaz kısmı dar botlardan çok böyle geniş olanları daha rahat kullandığımı farkettim.



Kombin detayları ve fiyatlar için linklere tıklayabilirsiniz. Sevgilerimle...

Bot: Dresslily
Gözlük: Dresslily
Hırka: Polo


13 yorum:

  1. Çok iyi etmissin canım sade parçalar da çok kez aşırı lazım oluyor gayet güzel güle güle kullan :) bide yaz gelsin artık yaaaa :)!!

    YanıtlaSil
  2. grilerle güzel bir kombin olmuş :-))

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan.Çok hoş bir kombin olmuş ;)

    YanıtlaSil
  4. i love the colors in this outfit
    nice shoes
    have a nice weekend

    YanıtlaSil
  5. Rengine bayıldım güle güle kullan

    YanıtlaSil
  6. Grinin modası geçmez. Güle güle giy canım.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.