#gulshendoganile8mart Etkinlik Sponsorları

Merhaba, etkinliğin ilk yazısını buradan  okuyabilirsiniz. Şimdi isterseniz bakalım neler varmış sponsorların hediyelerinde...

Pek çok ürününü severek kullandığım özellikle temizlik ve cilt bakım ürünlerine hayran olduğum Amway Artistry serisi rimel, lip gloss, göz kalemi ve saç bakım ürünü göndermiş. Lip glossun rengi harika. Ayrıca açınca minik bir lamba yanıyor ve dudağı aydınlatıyor. Çok hoş bir detay bence. Detaylı şekilde ayrı bir yazıda paylaşacağım bu ürünleri.


Çok sevdiğim temiz içerikli markalardan  Biota cilt bakım serisini elimdeki ürün bitince kullanmak için sabırsızlanıyorum. Daha önce kullandığım Biota ruj ve allık yazıma buradan ulaşabilirsiniz.


HC care ise saç bakım yağı ile tanıdığımız şimdilerde cilt bakım ürünleri de çıkaran kaliteli bir marka. Serumunu açtım bile.


 Milkshake markası ise son derece ilginç ürünleri ile ilk defa gördüğüm ancak kokularına hayran olduğum bir marka oldu. Kullandıkça detayları paylaşacağım.


Beliz Kozmetik ise white glo diş macunu, tekli takma kirpik ve lip balm göndermiş. Diş macununu zaten kullanıyorum harika bir ürün.


Cecile ise oje ve siyah göz kalemi göndermiş. Elimde var olan bu kalem gözünüzden saatlerce akmayan çok kalıcı bir kalem. Daha önce kullandığım ve bu yazımda paylaştığım bu kalem aklınızda olsun.


Doğadan ise şık sunumu ve bitki çaylarıyla ve de tatlı firma yetkili ile bizlerle oldu. Doğadan büyülü bohça bu ara favorim.


Dr Oetker ekmek karışımı ve daha önce yapıp afiyetle yediğimiz brownili puding, kesinlikle bunu denemelisiniz.


Essence kozmetik den gelen paketten çıkanlar ise nude ruj, rimel ve mat effect bb cream oldu.


 Fenjilyan ilk defa duyduğum bir marka anti aging kremi. Gece kremi olarak kullanmaya başlıyorum. Bakalım etkileri nasıl olacak.


Lavera ise dörtlü far paleti, lip gloss ve el kremi göndermiş. Bu markanın farları çok kalıcı oluyor.


Otacı bildiğim sevdiğim bir marka, meyveli şampuanı yağlı saçlar içinmiş, kuru saçlarımdan dolayı bir yakınıma vereceğim. Eminim güzel bir şampuandır.


Porky Pumpkin hepimize ismimize özel minik kütükler hazırlamış. Böyle el emeği şeylere bayılıyorum hele de ahşap olursa.


Propa ise yeni bir marka. Bizlere allık, ruj ve dudak dolgunlaştırıcı göndermişler. Dudak dolgunlaştırıcıyı merak ediyorum


Revox etkinliklerin vazgeçilmezi oldu, en yeni ürünlerini deneme fırsatı buluyoruz bu sayede.


Scwarzkoph saç bakım yağını ise birkaç yerden duymuştum. 


Selin kolonya nefis bir lavantalı kolonya ve çanta boyu değişik kolonyalar göndermiş. Hepsi ayrı güzel.


Tarko Kozmetik den gelen pakette ise makyaj çantası, makyaj ve saç fırçaları vardı.


Yves Rocher yine çok sevdiğim bir marka. Onlar da duş jeli göndermişler. Daha önce denemediğim bu ürünün kokusu harika.


      Pantene ise bildiğimiz güvendiğimiz marka olarak yeni ürünlerinden göndermiş. Ortadaki ilk deneyeceğim ürün olacak.


Yazının sonuna gelirken bu güzel buluşmanın sahibesi sevgili Gülsen'e tekrar teşekkür etmek istiyorum. Sayesinde Kadınlar Gününü sevdiğim arkadaşlarımla ve kaliteli markalar eşliğinde kutladık. Eminim bu şık etkinlik için çok uğraşmış. Umarım daha pek çok güzel buluşmada bir arada oluruz. 


Sevgilerimle...




11 yorum:

  1. ne güzel bir etkinlik olmuş güle güle kullan canım ürünleri

    YanıtlaSil
  2. Hepsini guzel günlerde kullan canım senin çiçeğinde çok şıktı bu arada 😉

    YanıtlaSil
  3. Hepsini güle güle kullan canım çok keyifli bir etkinlik oldu :)

    YanıtlaSil
  4. Güzel günlerde kullan canım ürünleri

    YanıtlaSil
  5. Hediyelerin hepsi çok güzeldi! Ben de bir kısmını açıp kullanmaya başladım; cilt bakım ürünlerini ise elimdekiler bittikten sonra kullanılmak üzere depoya kaldırdım. Schwarzkopf saç bakım yağı mükemmel bir şey bu arada, bir kaç kez saçımı düz kullanacağım zaman uyguladım, verdiği yumuşaklığa hayran oldum! Kiss marka üçlü kirpikler ise bir harika Ebru! Senin şu an ihtiyacın yok ama benim favorim onlar! Güle güle kullanalım, sevgiler!

    YanıtlaSil
  6. Bende bazilarini kullanmaya başladım.özellikle revox kalinti giderici sapuani çok beğendim.birde bioata ürünleri çok güzel.sende güle güle kullan hepsini

    YanıtlaSil
  7. Her biri harika görünüyorlar Ebru'cum.Mutlulukla kullan hepsini ♥

    YanıtlaSil
  8. Hediyeler çok güzelmiş. Mutlulukla kullan canım.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.