Loafer Trendi

Loafer ayakkabılar çok eskilere dayanan ve geçen yıllar içinde çeşitlenerek günümüze gelen, aslında bir trend olmaktan çoktan çıkmış kült olmuş bir model. Şıklık ve feminenlik çoğu zaman uzun ince topuklarla bir düşünülür. Ancak loaferlar düz topuklarına ve maskülen görünümlerine rağmen gayet şık kombinlerin parçası olabilirler. Özellikle son yıllarda metalik görünümlü, renkli, leopar desenli çeşit çeşit loaferlar ayakkabılar her zevkten kadına hitap ediyor diye düşünüyorum. Ben kullanımı rahat ve her kombine uyan bu modelleri çok severek kullandığım için alışveriş sitelerini sık sık kolaçan ediyorum. Beğendiğim pek çok modeli www.mecrea.com' da buldum ve sizinle de paylaşmak istedim. 

İlk favorim bu bordo/mor rugan model oldu. Fotoğraftaki gibi skinny pantolonlarla çok şık duruyorlar.


İkinci seçimimi ise en sevdiğim desen olan leopar desenli bu düz model. Siyah bir elbisenin altına leopar desenli loafer harika olacaktır.


Hem rugan hem de üstü açık bu model ise tam baharlık. Bu modeli hemen her kombine uydurabilirsiniz.


Kalın tabanlar ise yine moda. Metalik püskülleri ile kalın tabanlı bu model de yine en beğendiklerim arasına girdi. 


Ve sonuncu da değişik modelleri sevenler için gelsin.  Siyahlı grili bu model jeanle çok hoş durmamış mı sizce de? 


Loaferların daha pek çok çeşidini ve aradığınız her model ayakkabıyı www.mecrea.com da bulabilirsiniz. Fiyatlar ise gerçekten çok uygun. Bu modelleri sadece pantolon ya da spor parçalarla değil bu ara çok moda olan gömlek elbiseler ya da şortlarla da çok rahat kullanabilirsiniz. Daha uzun süre modası geçmeyecek loaferlardan hala almadıysanız bir daha düşünün derim :)  Peki siz loaferları sever misiniz?






4 yorum:

  1. Valla ben bu yaz sıkça tercih ediyorum canım özellikle çok rahat olmak istediğim zamanlarda hep ayağımda :)!sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Ezelden beri loafer severim :) çok zarif bir model bence. En baştaki ve en sondaki favorim oldu!

    YanıtlaSil
  3. Ooo sevilmezmiii 😃 degisik bir hava katıyo bence bende severek kullanirim 😊

    YanıtlaSil
  4. en çok leopar desenliyi sevdim ..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.