Burçlara İnanma Zamanı


Siz de benim gibi geçen ay bitsin diye dua edenlerden miydiniz? Sanırım ömrümün bir kısmını geçen ayda bıraktım. Genel olarak sosyal yaşam içerisinde çektiğim sıkıntılar yetmiyormuş gibi bir de gezegenlerin üzerime yüklediği sıkıntılar eklenince tam bir buhran havası ile sonunda bir ayı daha geride bıraktım. Oysa ne çok severim baharın başlangıcını. Yeni açmaya başlayan çiçekleri ve doğanın kendini bize sunduğu o tazecik renkleri…

Retrolar, gerilemeler, burçlar demişken geçtiğimiz ay çok ilginç şeyler de yaşamadım değil. Burçlara ne denli inanırsınız ya da gün içinde ne kadar takip edersiniz bilemiyorum. Ama ben genel olarak her gün düzenli şekilde burçlara bakma gereği duyuyorum. Bir yazının elbette herkes için tamamen doğru olması söz konusu olmasa da birçok detayın söylendiği şekilde karşıma çıkması hem büyük bir şans hem de tam bir kafa karışıklığı yaratıyor. Geçtiğimiz ay yine bir gün burçlara bakarken (günlük rutinim içinde ilk yaptığım şeyler arasındadır) elbette en yakın arkadaşlarımın burçlarına da göz atıyordum. İlişki bazında daha anlayışlı olması gerektiğini ve ilişkisinin büyük bir sınavdan geçeceğini okuduktan hemen sonra kendisini arayıp bu kara haberi vermeye karar verdim. Genel olarak bir fikri olsa da benim kadar bu işe meraklı olmayan biri için elbette bu haber bir şey ifade etmedi.

Akşam yana yakıla çalan telefonumu fark edince bir gariplik olduğunu sezdim. Erkek arkadaşı ile ciddi bir yol ayrımına geldiklerini hem de bunun bir anda olduğunu söyledi. “Ben demiştim” cümlesinden hiç hoşlanmasam da sık sık kullandığımı belirtmeliyim. Neticede akrep burcu oluşum sezgilerimin güçlü olduğunun da en büyük kanıtlarından biri bence. Arkadaşım tamamen mantık insanı bir kova burcu olarak o günden itibaren düzenli olarak Elele sayfalarından burçlara merak salmış durumda.

İster eğlencesine ister tedbir amaçlı olsun insanların gezegenlerden bağımsız olmadığının bir işareti olmalı bu. Belki de kendimize söylemekten dahi çekindiğimiz öğütlerin bir şekilde karşımıza çıkması. Nasıl adlandırırsanız adlandırın ama akrep burcu sezgisinden yola çıkarak ben güne Elele’nin astroloji sayfası ile başlamaya devam edeceğimi çok iyi biliyorum.


2 yorum:

  1. Elele astroloji sayfaları çok ilgi çekici bencede.Asla ilgisiz kalamıyorum;)

    YanıtlaSil
  2. Elele bu konuda çok iyi...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.