Dore Stiletto

Bu sene dore ve lame ayakkabılar öyle moda oldu ki hangi alışveriş sitesine baksam, hangi moda blogunu okusam onlardan görür oldum. Moda "asla giymem" dediğini giydiren bir güç olabiliyor bazen bilirsiniz. Sonuç olarak bende trendlere uzak kalamadım ve dore stilettomu lovelywholesale den kaptım :) Tabiri caizse "cayır cayır" parlayan kalın topuklu stilettoyu olabilecek en doğru parçalarla kombinleyip abartıyı minimize etmek istedim. Ne kadar moda olsa da altın rengi bir stiletto bence oldukça iddialı bir model çünkü. O yüzden yırtık jean ve spor ceket ile giymeyi tercih ettim. Bu tip iddialı ayakkabıları jeanlerle kullanmayı çok seviyorum. 




Aslına bakarsanız ince topuklu olanında gözüm vardı ancak bu geldi. İyi ki böyle olmuş, bu tip topuklar insanı daha az yoruyor. 





Kombin detayları için linklere tıklayabilirsiniz. Ayakkabının fiyatı çok uygun beğenenler mutlaka baksın. Sevgilerimle :)

Dore Stiletto: Lovelywholesale
Ceket: Shein
Jean: Shein


5 yorum:

  1. Ne güzel bir ayakkabı o :) Bayıldım!

    YanıtlaSil
  2. Ayakkabılar çok hoş görünüyor; ama şu kalın topuk olayına hala alışamadım... Babet ve sandaletlerde ise lame ve doranin hastasıyım! Güle güle giy, öperim!

    YanıtlaSil
  3. ayakkabıları böyle kombinlemen çok hoş olmuş ayrıca ben de bu tarz topukları çok rahat buluyorum canım güle güle giy :)

    YanıtlaSil
  4. çok yakışmış canım maşallah :)

    YanıtlaSil
  5. Bu jeane bayıldım.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.