Coffee Carnaval 2017

Bu sene Ankara' da pek çok güzel etkinlik ve festival yapılıyor. Biz de vakit bulduğumuz ve Ankara'da olduğumuz sürece hepsine katılmaya çalışıyoruz. Bunlardan biride Coffee Carnaval' dı. Hafta sonu ailece İncek' te ki Golf Kulübünde düzenlenen Coffee Carnaval' a gittik ve bildiğimiz markaların bildiğimiz tatlarının yanı sıra yeni markalarla da tanıştık, müzik dinledik, çeşitli etkinliklere katıldık ve çok keyifli vakit geçirdik. 

Foto: Betül Okandan

Foto: Betül Okandan

Zemin biraz tozluydu bir de bebek arabası sokamadık onun dışında herşey güzeldi. 

Foto: Betül Okandan


Festivale ağrılığını koyan markalardan biri Kuru Kahveci Mehmet Efendi olmuştu.İki ayrı standda kahve ikramı yapıyorlar ve gelenlerin fotoğraflarını çekip hemen bastırıp getiriyorlardı. Bu çok hoşuma gitti güzel bir hatıra oldu. 


Onun dışında Arabica' nın nefis kahveleri her zamanki gibi bizimleydi. Marla Cupcake' den aldığımız cupcakeler gayet lezizdi. 



Biz güzel vakit geçirdik. Pek çok arkadaşımla karşılaştım ve sohbet ettim. Öykütoş da çok eğlendi. Umarım böyle güzel festivaller artar Ankara' mız şenlenir. 


Foto: Betül Okandan

Yukarıdaki fotoğraflardan bir kısmı sevgili Betül Okandan' a ait. Zaten hangileri olduğu anında belli oluyor. Cevap: en güzelleri :))) Ama ben yine de altlarına not düştüm. Etkinlik daveti için sevgili Ankara etkinlik' e fotoğraflar için Betülcüğüme ve bu güzel organizasyon için emeği geçenlere teşekkürler. Böyle etkinliklere sahip çıkalım ki renksiz şehrimiz renklesin :) Sosyal mesajı da verdiğime göre son olarak üstümdeki yeşil bluz için link aşağıda.

Bluz: ROSEGAL 


Sevgilerimle..








2 yorum:

  1. çok keyifli kareler olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Festival harikaymis. Ben gelemedim. Yeşil çok yakışmış arkadaşım.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.