Gri Sırt Çantası


Sırt çantaları en sevdiğim çanta modeli ve çok kullanışlı. Günlük hayatta omuza asılan ya da elde taşınan çantaları pek kullanamıyorum. Ellerim boş kalsın istiyorum. O yüzden eskiden beri ya çarpraz takarım çantalarımı ya da sırt çantası kullanırım. En çok kullandığım model olunca haliyle renk renk alıyorum. Güzel bir model bulunca kaçırmamaya çalışıyorum. Zaful' da bulduğum yılan derisi baskılı gri sırt çantası tam sevdiğim model. Hem boyutu uygun hem de spor bir model olmasına karşın oldukça şık. Buna benzer daha pek çok harika model var onlar için backpack linkine tıklayabilirsiniz.



Sırt çantalarını siz de seviyorsanız bu çantanın fiyat ve detaylarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Zaful' un çantaları da ayakkabıları gibi gerçekten kaliteli, aklınızda bulunsun. Sevgilerimle :)



Sırt Çantası/Backpack: ZAFUL
Dantel Sweat: SHEIN





11 yorum:

  1. Çok hoş güle güle kullanın 😊

    YanıtlaSil
  2. Bu ara ne çok zaful gördüm etrafta sanırım bende kısa zamanda bir alışveriş yapacağım 😊 Çantayı çok beğendim güle güle kullan takipteyiim :))

    YanıtlaSil
  3. Tam aradıgım canta bakıyım hemen tesekkurler :)

    YanıtlaSil
  4. hem pratik hem şık, sırt çantası vazgeçilmezim =)

    YanıtlaSil
  5. Ebrucum bu ara en sevdiğim renklerden biri gri :-)) güle güle kullan güzel ve kullanışlı bir çanta..

    YanıtlaSil
  6. Sırt çantasının rahatlığına bir kez alışınca kol çantası kullanmak zor geliyor kesinlikle.Özellikle alışveriş için dolaşacaksam mutlaka sırt çantası kullanıyorum bende;)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.