Gümüş Detaylı Sneaker

Sneakerlar artık sadece yürüyüşte ya da sporda değil her ortamda her kombinle giydiğimiz kombin parçası haline geldiler. Özellikle beyaz sneakerlar öyle kullanışlı ki neyin altına giyseniz uyuyor. Eskiden topukludan başka giymeyen ben hamilelikle beraber alçak topuklara, bebekle beraber spor ayakkabılara fena alıştım. Özel bir durum yoksa hemen her kıyafetin altına renk renk sneakerları giyiyorum çıkıyorum. Nedeni ise rahatlığın ve konforun tadını almış olmam :) Aralarda yüksek topukları özlüyor ve giyiyor olsamda genelde stilim spor oldu. 


Bu beyaz renkli ve gümüş detaylı sneakerlar ise bu ara çok çok moda. Elbiseler, etekler, pantolonlar neyle isterseniz onunla kullanın. Çok rahat ancak şık bir parça. Sürekli ayakkabı alışverişi yaptığım yurtdışı alışveriş sitesi Pink Basis den aldığım bu ayakkabıların rahatlığı da harika. Metalik detayların son derece revaçta olduğu bu sene bu modelleri kullanmanın tam zamanı.




Bu şık sneakerları sevdiyseniz link aşağıda. Sevgilerimle...

Sneaker: Pink Basis



3 yorum:

  1. Bu tarz beyaz sneaker benim de favorim 😍

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan çok şıkmış :)

    YanıtlaSil
  3. Yaa sneaker ile ilgili tam olarak aynı şeyleri düşünüyorum! Bir beyaz, bir siyah ve bir de rose-gold sneaker'ım var ve bahar boyunca başka ayakkabı giymedim; giyecek gibi de durmuyorum :)))) Çok büyük rahatlık! Bu gümüş detaylı ayakkbılar da çok güzelmiş, güle güle giy canım!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.